Ciciban

Januar 2018

Naš ljubi Ciciban je spet tu!

Poišči v Cicibanu


Januarska številka

V januarski številki bodo šolarji in šolarke prvega triletja skupaj s svojimi odraslimi uživali v pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter drugih rubrikah. Nekateri pa bodo revijo že čisto sami prebrali!

Decembrska številka

V decembrski številki bodo šolarke in šolarji prvega triletja skupaj s svojimi odraslimi uživali v prazničnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter drugih rubrikah. Nekateri pa bodo revijo že čisto sami prebrali!

Novembrska številka

Tudi v novembrski številki bodo šolarji in šolarke prvega triletja skupaj s svojimi odraslimi uživali v imenitnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter novih rubrikah. Nekateri pa bodo revijo že čisto sami prebrali!

Oktobrska številka

Ciciban izhaja že 73. leto! Šolarji in šolarke prvega triletja skupaj s svojimi odraslimi tudi letos uživajo v imenitnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter novih rubrikah. Nekateri pa bodo revijo že čisto sami prebrali!

Septembrska številka

Ciciban vstopa v 73. leto izhajanja! Šolarji in šolarke prvega triletja bodo skupaj s svojimi odraslimi tudi letos uživali v imenitnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter novih rubrikah. Nekateri pa bodo revijo že čisto sami prebrali!

slika

ciciumetnije

Novosti

Aurasma

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.