Fejstbuk

NOVO: Vse, vse

Nicola Yoon

Pripoved o ljubezni, polna nepredvidenih preobratov

Vse, vse

Madeline je alergična na ves svet. Pa ne v prenesenem pomenu. Zaradi bolezni ne sme iz hiše, pravzaprav ni bila zunaj že 17 let. Edini dve osebi, s katerima je v živem stiku, sta mama in medicinska sestra Carla. Toda nekega dne se v sosednjo hišo vseli družina in z njo fant njenih let. Medtem ko ga Madeline opazuje skozi okno, se njen in njegov pogled ujameta. Fantu je ime Olly in ne traja dolgo, ko naveže stik s skrivnostno sosedo. Od prvega dne je jasno, da bo to, kar sledi katastrofa. A ne takšna, kakršne se je je bala Madeline.

Več o knjigi >

 

NOVO: Vesolje, me slišiš?

Jack Cheng

Roman o družinski ljubezni, upanju, spoštovanju in nalezljivem optimizmu

Vesolje, me slišišEnajstletni Aleks Petroski je poseben fant. Obožuje vesolje, rakete, mamo, brata in kužka Carla Sagana. Brez vednosti domačih se z njim odpravi na tvegano pot iz domačega Kolorada v Novo Mehiko na Šov amaterskih raketnih modelarjev. S sabo ima zlati ipod, na katerem zbira posnetke za na milijone svetlobnih let oddaljena inteligentna bitja, ki ga bodo nekoč našla in lahko spoznala, kakšna je bila Zemlja. A vse ne gre po načrtih. Čeprav po poti spozna mnogo prijaznih in skrbnih ljudi, ga ti ne morejo obvarovati pred uničujočimi skrivnostmi, ki se druga za drugo razkrivajo pred njim.

Več o knjigi >

 

 

FEJSTBUKERJI

Pripravi se na hudo debato, kresanje mnenj in seveda fejst kul druženje! Pridruži se nam in pomagaj, da skupaj dokažemo in ovržemo mit, da mladi ne beremo. Obiščeš nas lahko tudi na naši FB strani fejstbuk.net – tako boš na tekočem z vsem, kar počnemo in kar nas zanima …

KOLEDAR SREČANJ

26. februar
26. marec
28. april 

Fejstbukerji

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Zbirke

 

slika

slika

slika

      SREDNJI SVET

 

Znak zlata hruška

slika

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.