Tja, kjer so pravljice doma

Muca copatarica

Letos je praznik Čebelice, ki zaznamuje obletnico rojstva Kristine Brenkove, pisateljice in prevajalke ter izjemne urednice slovenskih slikanic in dobre otroške knjige, posvečen legendarni Muci copatarici, ki jo je pred 60 leti ustvarila Ela Peroci, upodobila pa Ančka Gošnik Godec. Na ta praznik bo ljubljansko knjigarno Konzorcij v soboto, 21. oktobra, ob 11.00 obiskala maskota Muca copatarica, pridružila pa se ji bo tudi njena »likovna mama« Ančka Gošnik Godec, ki bo na dogodku podpisovala knjige. Vabljeni na imenitno srečanje z Muco copatarico!

V času meseca otroških knjig boste ob nakupu otroških knjig nad 20 eur brezplačno prejeli še čudovito pobarvanko Muca copatarica.

Akcija traja od  15. 9. do 14. 11.

 

 

VESELO NA FAKULTETO

Za študente 15 % popust na tuja strokovna gradiva

Študentski popust

V Mladinski knjigi knjigarni Konzorcij pripravljamo s pričetkom študijskega leta, kot že nekaj let doslej,  širok izbor tuje  strokovne literature po ugodnih cenah.  V prodaji  imamo najnovejše učbenike s področja medicinskih ved, naravoslovja in tehnike,  računalništva, pravne, ekonomske in poslovne literature, pa tudi s področja lingvistike in umetnosti.

Akcija traja do 4. 11. 2017. Ob nakupu pokažite dokazilo o študiju. Popusti se ne seštevajo in veljajo samo za fizične osebe. 

 

Praznujemo z Ančko Gošnik Godec in Muco copatarico!

Ančka Gošnik Godec

Jubilejni, 90. rojstni dan ilustratorke Ančke Gošnik Godec letos praznujemo vsi − otroci, starši in dedki in babice. Čudovite ilustracije Ančke Gošnik Godec so nas spremljale v otroštvu in nas spremljajo še danes.

Ob tem jubilejnem dogodku bo pri Mladinski knjigi izšla knjiga pravljic Zlata skledica z njenimi ilustracijami, ki se je že zelo veselimo.

V paviljonu …

Ančka Gošnik GodecDa smo ljubitelji Ančkinih ilustracij iz vseh vrst, je bilo lepo vidno v ponedeljek, 12. 6., ko je ilustratorka podpisovala slikanice v paviljonu na Kongresnem trgu. Dolga vrsta majhnih in velikih se je vila do njene mize. Največkrat je seveda podpisala slikanico Muca copatarica. Posebno pozornost je ta slikanica dobila prav zato, ker letos tudi Muca copatarica praznuje 60. rojstni dan!

 

 

Dobre zgodbe Mladinske knjige

Prelistajte novo številko!

 

Za vas in vaše najbližje smo pripravili pisan izbor knjig in drugih izdelkov, s katerimi boste lahko v času, ki prihaja, ustvarili svetle in čarobne trenutke.

Prisrčno vabljeni.

 

Vabljeni v knjigarno Konzorcij, kraljestvo knjig.

 

 

Logo MKLJ        

 

    

 

 

Vizitka

Mladinska knjiga Trgovina
Knjigarna in papirnica Konzorcij
Slovenska 29
1000 Ljubljana

Kontakt

Za vas bomo poiskali knjige, revije, stripe itd., vam sporočili cene, knjige poslali po pošti...
VPRAŠAJTE NAS

 

 

Prijava na E-novice

Vabljeni na Zmenek s knjigo!

Spletna knjigarna

Emka.si

Preverite, če je knjiga, ki je na Emka.si, na voljo v Konzorciju.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.