Reader's Digest

slika

Julijska ljubezen

... (kar milo se mi je storilo, ko sem zagledala to drobno knjižico, ki me je v trenutku ponesla trideset let nazaj, v babičino hišo sredi vinogradov in polj …) prebrala, da se lahko julija nadejam vroče ljubezni.

Da bo julija vroče, prav nič ne dvomim, glede tistega o ljubezni pa se bom obrnila na moža. Vi, dragi bralci, pa si vsekakor preberite naš članek Je to ljubezen ali kaj drugega, ki se trudi ovreči tezo o tem, da se nasprotja privlačijo: mogoče boste svojega partnerja ali partnerko odslej gledali v drugačni luči!

Nadgradnjo ljubezenske teme boste našli v članku o fotografu Samu Rovanu: pred nekaj tedni je bil razglašen za poročnega fotografa leta in s ponosom vam predstavljamo njegove slike poročnih parov z vsega sveta.

Brez Ria ta mesec ne bo šlo: prenose tekem si lahko popestrite tudi z branjem članka o pravilih oblačenja na olimpijskih igrah in s Čarobnimi trenutki: ne štejejo samo zmage. Nastop na olimpijskih igrah je dramatičen po več plateh, ne samo po tekmovalni.

Našim olimpijcem želim veliko uspehov v Riu, vam pa, da bi vas julija spremljale ljubezen, počitniške radosti in obilje: na vrtu, v vas in povsod okoli vas!

 MAJA LIHTENVALNER, urednica (2016/06)

Kontaktni center za informacije in naročanje

Spletna naročilnica

Telefon: 01 241 36 61
E-pošta: rdslovenija@mkz.si

Uredništvo

Revija Reader's Digest Slovenija
1536 Ljubljana
urednistvo@rdslovenija.si

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.