Reader's Digest

NASLOVNICA RD1612

Prazniki so za otroke, majhne in velike

... sem se zalotila, kako si želim, da bi se tako počutila vse leto: da bi bila polna pričakovanja kot otrok na večer pred praznikom, da bi se vsak nov dan začel kot dan neskončnih sanj.

Ključni besedi v zgornjem odstavku sta seveda 'kot otrok'. Vsak dan je lahko praznik, če mu le dovolimo, da pokaže vse, tudi tisto, kar skriva v rokavu. Če si pustimo, da ga doživimo in občutimo brez zadržkov in brez hitenja, ne da bi potegnili ročno zavoro čustvom, takoj ko zaznamo, da se nas je kakšna stvar dotaknila in da bi nas utegnila vreči iz tira ter s tem ogroziti začrtani urnik. Če ga doživimo kot otrok.

Zato vas vabim, da letošnje praznike skušate doživeti in se jih veseliti tako, kot ste se jih, ko ste bili majhni. In da decembrsko dobro voljo in navdušenje raztegnete tudi na januar,  februar, marec …

Preden se lotite peke božičnih piškotov ali nakupovanja daril, pa si preberite Najlepše božične zgodbe, praznični Smeh, Dojenčkovo pismo Božičku, Tri življenjske resnice in Kako ohraniti iskrice. Pustite, da vas ganejo, spravijo v dobro voljo in vam usta raztegnejo v nasmeh.

 MAJA LIHTENVALNER, urednica (2016/12)

Kontaktni center za informacije in naročanje

Spletna naročilnica

Telefon: 01 241 36 61
E-pošta: rdslovenija@mkz.si

Uredništvo

Revija Reader's Digest Slovenija
1536 Ljubljana
urednistvo@rdslovenija.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.