Reader's Digest

Naslovnica RD1806

Evolucija neobremenjenosti

Od moje je minilo že prav nespodobno veliko let in spomini nanjo niso prav prijetni, saj sem se, petnajstletnica, čisto preveč obremenjevala s čisto preveč banalnimi in nepomembnimi stvarmi. Kako mi bodo stali kodri, kako grozne noge bom imela v obleki tako butaste dolžine, zakaj moram imeti to neumno čipko v izrezu in zakaj je moj suknjič tako smešno kratek, pa še bele barve ...

In letos imam priložnost opazovati, kako se z valeto sooča novi rod. Moja sinova izbiri obleke posvečata samo skrajni minimum pozornosti, spremljevalki za ples sta si našla že septembra, na plesnih vajah sta se zabavala do meja kaljenja javnega reda in miru in edino, kar ju skrbi glede valete, je, kako dolgo jima bova z možem dovolila ostati zunaj. (Glede tega se še nisva sporazumela.)

Skratka, vidim napredek. Mladi rod (čeravno moji zaključki slonijo na nereprezentativnem vzorcu) je precej bolj sproščen. Mika me, da bi ta prirast življenjske modrosti pripisala svoji vzgoji, a se bojim, da je bil moj vpliv prej nasproten. Se pravi, da je na delu evolucija neobremenjenosti. Naj je nič ne zaustavi!

En ležeren in skrajno neobremenjen junij vam želim, dragi bralci!

MAJA LIHTENVALNER, urednica (2018/6)

Kontaktni center za informacije in naročanje

Spletna naročilnica

Telefon: 01 241 36 61
E-pošta: rdslovenija@mkz.si

Uredništvo

Revija Reader's Digest Slovenija
1536 Ljubljana
urednistvo@rdslovenija.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.