Reader's Digest

Revija Reader’s Digest Slovenija

April 2014

Praznujte z nami

Na to zadnje smo zelo ponosni in kar malce važni, saj je to številka, ki jo je treba primerno proslaviti. Zato smo se v našem uredništvu odločili, da vas, redne naročnike revije Reader's Digest Slovenija, nagradimo na poseben način.

Prav ste prebrali – za vse naročnike, stare in nove, smo pripravili program ugodnosti z različnimi ekskluzivnimi ugodnostmi in fantastičnimi ponudbami.

Knjige, CD-je in druge izdelke boste lahko kupili s popusti, sodelovali v žrebanjih z bogatimi nagradami, in kar je najbolj pomembno, prihranili boste znesek letne naročnine na revijo!

Obrnite na strani 72 in 73, kjer vam predstavljamo prvo izmed naših prazničnih ponudb. Prva ponudba iz programa ugodnosti prinaša knjigo Najlepše vinske poti, in to kar 30 evrov ceneje.

Obljubljamo, da bomo v vaše domove še naprej prinašali zanimive in neverjetne zgodbe običajnih ljudi, ki premagajo v življenju še tako težko preizkušnjo.

Maja bo naša revija doživela tudi prenovo –med drugim bomo na več straneh pisali o zdravju i vas seznanjali z najnovejšimi odkritji in nasveti strokovnjakov. Tokrat me je zares navdušila zgodba deklice v ZDA, ki je premagala sicer neozdravljivo steklino (stran 94).

In seveda, humor, kar na 24 straneh. Tega nam velikokrat primankuje, zato vam priporočam, da si najdete udobno mesto za branje, izklopite ves zunanji svet in se od srca nasmejte. Potem pa kakšno šalo iz revije povejte naprej – ne zaupajte ljudem, ki se ne smejejo!

LIDIJA PETEK (2014/04)

naslovnica: Jan Bazing; zgoraj: Nishant Choksi

Več o Programu ugodnosti RD TUKAJ

 

Kontaktni center za informacije in naročanje

Spletna naročilnica

Telefon: 01 241 36 61
E-pošta: rdslovenija@mkz.si

Uredništvo

Revija Reader's Digest Slovenija
1536 Ljubljana
urednistvo@rdslovenija.si

Postanimo prijatelji!


Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.