Reader's Digest

Revija Reader’s Digest Slovenija

Julij 2014

Stotka!

In kar 1200 vas je, ki ste z nami od prve številke, od aprila 2006. Ta naša 'mala knjižica', kot jo radi poimenujete, vam prinaša obilo zadovoljstva pri branju. In to šteje. Da ste naši bralci, ker so vam naše vsebine, informacije, šale in zanimivosti všeč.

Vse dobre stvari so preproste, tudi če na začetku zahtevajo veliko dela, razmišljanja in truda. Z očetom sediva pred hišo in pravi, da je čisto vsaka opeka, vgrajena v hišo, pred skoraj petdesetimi leti potovala skozi njegove roke.

Najbrž v življenju ne bom nikoli lastnoročno zgradila hiše tako kot on, si pa mislim, da so te opeke izvodi naše revije – te pridno gradimo iz meseca v mesec, in ko nestrpno čakamo, da revije pridejo iz tiskarne, je v naši redakciji v zraku še vedno čutiti napetost.

Prav je, da se stotke ne veselim sama, delim jo skupaj s svojima vrhunskima sodelavcema Miho, oblikovalcem, in Petjo, izvršnim urednikom, saj brez njiju ne bi bilo tako dobre ustvarjalne energije. No, imamo različen smisel za humor, enkrat obvelja moja šala, spet drugič zmaga njuna.

Ne smem pozabiti stalnih sodelavcev, to so: Vida, Adriano, Tina, Marjan, Rafael, Dejan, Urška ... in prevajalska ekipa. Tu so še Daniel, šef, pa Zdenka, produktna vodja revije, Maja in Mojca, tekstopiski, Laura, ki skrbi za stike z javnostmi, in Tine, lektor, ki smo ga v uredništvu vzeli za svojega.

Ne smem pa pozabiti tudi vseh, ki so že pred nami ustvarjali našo revijico in pripomogli k njenemu uspehu.

Vsem njim in tudi vam, dragi bralci, hvala, da sem del zgodbe, v kateri neznansko uživam, in reviji kličem še na mnoga leta!

LIDIJA PETEK (2014/07)
 

fotografija na naslovnici: Mandy Richardson


Več o Programu ugodnosti RD TUKAJ


Kontaktni center za informacije in naročanje

Spletna naročilnica

Telefon: 01 241 36 61
E-pošta: rdslovenija@mkz.si

Uredništvo

Revija Reader's Digest Slovenija
1536 Ljubljana
urednistvo@rdslovenija.si

Postanimo prijatelji!


Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.