Reader's Digest

Naslovnica 1809

Vedno v žarišču: pozitivnost

Je kapetanka slovenske ženske reprezentance v odbojki sede in na neki način pooseblja duha naše revije: v kakršnih koli okoliščinah – pa naj bodo obeti še tako slabi – najdemo sled optimizma in kanec veselja nad življenjem.

Tako septembrska številka poleg pogovora z Leno (str. 10) prinaša še dobre novice o novih načinih zdravljenja raka (str. 34), pa napeto branje o Avstralcu, ki je obtičal, ukleščen pod traktorsko prikolico (str. 42), in druge zgodbe z vseh koncev sveta: o pogumnih starših, ki sta znanosti darovala tkiva umrlega sinka, o detektivih, ki spretno razkrinkavajo goljufije s prehrano (str. 70), in o fenomenu mačjih kavarn (eno smo imeli tudi v Ljubljani).

Če ste že zaključili z dopustom in počitnicami, si privoščite malo sladkega sanjarjenja v reportaži o otočju Florida Keys (str. 102), če pa vam je bilo poleti (tako kot še marsikomu) prevroče za brkljanje po hiši in vrtu, se lahko lotite najnujnejših vzdrževalnih del in manjših popravil s pomočjo članka Sam svoj (hišni) mojster (str. 90).

En nasmejan septembrski pozdrav, dragi bralci!

MAJA LIHTENVALNER, urednica (2018/9)

Kontaktni center za informacije in naročanje

Spletna naročilnica

Telefon: 01 241 36 61
E-pošta: rdslovenija@mkz.si

Uredništvo

Revija Reader's Digest Slovenija
1536 Ljubljana
urednistvo@rdslovenija.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.