Skip Navigation LinksDomovRevijePoverjeništvo

Jesenska akcija 2017-18

Spoštovana poverjenica, spoštovani poverjenik!

»Ko se srečamo, je ZAČETEK. Ko ostanemo skupaj, je NAPREDEK. Ko skupaj delamo, je USPEH,« je zapisal Tom Ford.

Iskreno smo veseli, da so se naše poti srečale in da s skupnimi močmi uspešno oskrbujemo predšolske otroke, šolarje in odrasle s kakovostnimi, preverjenimi, privlačnimi, starosti primernimi revijalnimi vsebinami po najugodnejši ceni.

Veseli nas, da vse več šol in vrtcev tudi na podlagi priporočil Ministrstva za šolstvo, izobraževanje in šport ponovna odpira vrata kakovostnim revijam in le-te na roditeljskih sestankih predstavlja tudi staršem. Za vašo pomoč na tem področju že vnaprej iskrena hvala.

Še vedno velja, da je najugodnejše, 20 % cenejše, naročilo revij prav v vrtcu ali šoli, po odličnih odmevih lansko leto pa tudi letos velja, da je komplet katerih koli dveh revij Mladinske knjige ugodnejši kar 30 %.

Kot je to že v navadi tudi letos naročnikom poleg ugodne cene ponujamo še lepa darila in druge ugodnosti, denimo brezplačen dostop do nalog na interaktivnem portalu za učenke in učence UČIMse.com.

Pa novosti?

Revije Mladinske knjige imajo bogato tradicijo, vendar so vedno zazrte tudi v prihodnost. Zato bodo z letošnjim šolskim letom nekatere revije (Gea, Pil, Moj planet, Cici zabavnik) doživetja ob branju obogatile tudi z interaktivnimi doživetji s pomočjo brezplačne aplikacije Aurasma.

Že lani smo predstavitvena gradiva za Pil in Moj planet povezali s privlačnima nagradnima igrama (gradivo v obliki plakata s posterjem in nagradnim kvizom). Letos njunemu zgledu sledi tudi Cici zabavnik – poleg nagradnega kviza bodo mladi bralci lahko igrali tudi družabno igro.

Posebej vas želimo opozoriti tudi na vsebinsko in oblikovno prenovljeno revijo Gea – z Geo zdaj vsa družina ve še več. Cicibanu bo na željo mentorjev Cici Vesele šole vsak mesec priložen ciciveselošolski plakat z nazornim prikazom teme, ki bo odlična obogatitev sten učilnice ali otroške sobe.

Revije Mladinske knjige ostajajo tudi odličen vir učnih gradiv in namigov za delo v razredu – najdete jih tukaj.

Iskrena hvala za vašo predanost in uspešno šolsko leto!


Monika Jagodič Gobec
vodja sektorja Prodaja in promocija izobraževalnih vsebin

 

Učna gradiva

Na spletni strani so za vas poverjenike dostopna dodatna učna gradiva, ki vam bodo v pomoč pri pedagoškem procesu.

Kompleti revij

Letos možnost naročila kompleta katerih koli revij!

Informacije in naročanje

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.