MK Skupina

Mladinska knjiga Založba d. d.

Slovenska 29
1000 Ljubljana
E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00
Pomembnejši kontakti

Založništvo

Trgovina

Tiskarstvo

Tuji trgi

MK Založba

MK Založba

Družba s 70-letno tradicijo, ki je doslej izdala blizu 22.000 naslovov v skupni nakladi preko 102 milijona izvodov. Letno skupaj s ponatisi izdamo preko 500 naslovov. Z leti se je Založba Mladinska knjiga razvila v splošnega založnika z bogatim in razvejanim programom za vse generacije.

Cankarjeva založba

Cankarjeva založba

Cankarjeva založba je založnik z več kot 70-letno tradicijo in približno 60 knjižnimi izdajami, ki svoje bralce nagovarja v več knjižnih zbirkah. Odlikuje jo širok seznam slovenskih avtorjev, ki so založnika našli ravno pri Cankarjevi založbi in ji prinesli številne najvišje slovenske literarne nagrade.

Mladinska knjiga Trgovina

MK Trgovina

Družbo z okoli 500 zaposlenimi, 50 trgovinskimi enotami in več kot 60 milijonov evrov letne realizacije odlikujejo široko razvejena mreža knjigarn in papirnic ter veleprodajnih centrov po vsej Sloveniji, umetniška galerija in knjižni antikvariat.

Vizitka

Vizitka

Mladinska knjiga
Slovenska cesta 29,
1000 Ljubljana

Telefon: 01 241 30 00
E-naslov: info@mladinska.com

Pomembnejši kontakti
 

 

Družba ima 20-letne izkušnje na področju logističnih storitev. Storitve izvaja v enem največjih skladišč odprtega tipa v Sloveniji (preko 22.000 m2 zaprtega skladiščnega prostora), ki je sodobno opremljeno.

MK Zagreb

Zaposlitev

Zaposlitev

Mladinska knjiga si želi v svojih vrstah samostojnih, zanesljivih, odgovorni in ambicioznih sodelavcev, ki se želijo v dinamičnem delovnem okolju dokazati s svojim znanjem, izkušnjami in sposobnostmi.

Koledar prireditev

Tukaj, zate, tam

Tukaj, zate, tam

20.02.18 ob 18:00 - 19:00, Mestna knjigarna Maribor

Ob izidu knjige Aleša Debeljaka Tukaj, zate, tam vabimo na predstavitev in druženje z gosti.

Pionirski list, Pisani list, Pil

Pionirski list, Pisani list, Pil

21.02.18 ob 18:00 - 19:00, Knjigarna in papirnica Konzorcij

Ob 70-letnici Pila, z Boštjanom Gorencem Pižamo.

Novice

Čestitamo Borisu A. Novaku za Prešernovo nagrado

Prešernovo nagrado za življenjsko delo je prejel pesnik, dramatik in prevajalec Boris A. Novak. Prejel jo je za izjemen in prepoznaven ustvarjalni opus, ki ga je pred kratkim zaokrožil z monumentalnim epom Vrata nepovrata.

Toon Tellegen v Sloveniji

V okviru literarnega festivala Bralnice pod slamnikom, se v Sloveniji mudi nizozemski avtor otroških knjig ter poezije in proze za odrasle Toon Tellegen.

Prometej znanosti

Dr. Igor Saksida, literarni zgodovinar in profesor na Pedagoški fakulteti Univerze Ljubljana ter Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem, je na slavnostni akademiji Zahvalnega dneva Slovenske znanstvene fundacije prejel priznanje prometej znanosti za odličnost v komuniciranju v letu 2017.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.