Skip Navigation LinksDomovZa medijeDogodki za novinarje

Dogodki za novinarje

Nova lirika in čriček

Mladinska knjiga predstavlja tri nove knjige iz zbirke Nova lirika in živalski roman Toon Tellegena.

Zima zima bela

V četrtek, 4. januarja, vas ob 11h prijazno vabimo v knjigarno Konzorcij na predstavitev novih knjig za mladino. Z nami bo urednica Alenka Veler ter avtorji in prevajalci.

Ilustrirani kvartet

V četrtek, 14. decembra 2017, ob 12. uri prijazno vabljeni v knjigarno Konzorcij, na predstavitev štirih ilustriranih knjižnih novosti, ki bodo razveselile bralce vseh starosti.

Boris Jukić, Uroš Zupan, Hišam Matar

Mladinska knjiga vabi na predstavitev treh knjižnih novosti v petek, 8. decembra 2017, ob 11. uri, v knjigarno Konzorcij. Knjige bodo predstavili: avtorja Boris Jukić in Uroš Zupan, pisca spremne besede Matej Bogataj in Branko Soban, prevajalka Neža Božič in urednica Nela Malečkar.

Aleš Debeljak v Kondorju

Ob izidu knjige Aleša Debeljaka Tukaj, zate, tam vabimo na predstavitev in druženje z gosti, ki bo v četrtek, 6. decembra 2017 ob 19. uri v Vodnikovi domačiji Šiška.

Novi klasiki Mladinske knjige

Mladinska knjiga vabi na predstavitev knjižnih novosti iz zbirk Nova slovenska knjiga, Kondor in Veliki večni romani v torek,10. oktobra 2017, ob 10.uri v knjigarni Konzorcij.

Od smrklje do zavisti in pošasti

Vabimo na predstavitev novih knjig za otroke, ki bo v petek, 22. septembra, ob 10 uri v knjigarni Konzorcij. Z nami bodo avtorji Miha Mazzini, Tanja Komadina in Nataša Konc Lorenzutti, prevajalca Nada Grošelj in Milan Dekleva ter urednici Irena Matko Lukan in Alenka Veler.

Vas j**e ego?

Ingrid Divković: VAS J**E EGO?: zgodba o tistem, o čemer se ne govori

Šepetanje

Prijazno vabljeni na predstavitev knjige Tomaža Šalamuna in Metke Krašovec Šepetanje, ki bo v Centru poezije Tomaža Šalamuna, v torek, 25. aprila 2017, ob 11. uri.

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.