Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnostNova erotična trilogija

Nova erotična trilogija

Predana je prva knjiga iz nove erotične trilogije Crossfire, ki je na lestvicah že prehitela Petdeset odtenkov, po mnenju tujih kritikov pa jo odlikuje kvaliteta pisanja, močna ženska junakinja in emocionalno bogata vsebina. Namenjena je vsem, ki si po prebiranju Petdeset odtenkov zaželijo več.

slika

Predana je prva knjiga iz nove erotične trilogije Crossfire. Založba Mladinska knjiga jo bo med bralce pospremila že pred letošnjim knjižnim sejmom, drugi del pa obljublja v začetku prihodnjega leta. Trilogijo, ki je na lestvici NY Timesa že prehitela Petdeset odtenkov, po mnenju tujih kritikov odlikuje kvaliteta pisanja, močna ženska junakinja in emocionalno bogata vsebina. Namenjena je torej vsem, ki si po prebiranju Petdeset odtenkov zaželijo več.Založba

Crossfire je poslovna stavba v lasti družine bogatega newyorškega poslovneža Gideona Crossa, glavnega junaka trilogije. Stavba Crossfire je tudi usodno mesto srečanja Gideona Crossa in novopečene Manhattančanke Eve Tramell. Eva se takoj zagleda vanj. Enako občuti Gideon, ki je trdno odločen, da bo Evo zvabil v posteljo, pa naj stane, kar hoče. Evo in Gideona preganjajo podobni demoni iz preteklosti, zato ju povežejo skupna hrepenenja in fantazije, predvsem pa je med njima neustavljiva privlačnost.

Prvi del trilogije se v slovenskem prevodu imenuje Predana (Bared to You) in bo na policah vseh slovenskih knjigarn naprodaj od 15. novembra naprej. Predana je bila na prvem mestu lestvic v prav vseh državah, v katerih je izšla (ZDA, Kanada, Avstralija, Irska, Španija, Brazilija …). Berejo jo bralci v več kot 34 deželah sveta, številka pa še kar vztrajno in hitro raste. V prvih šestih tednih so v ZDA prodali skoraj pol milijona izvodov knjige, zato se je uvrstila med najhitreje prodajane knjige v državi.

Gideon Cross je v moje življenje vstopil kot strela, ki razpara temno nebo ... Bil je čudovit, drzen in noro privlačen. Prikoval me je nase, kot me ni v življenju še nihče in nič. Hrepenela sem po njegovem dotiku kot po drogi, čeprav sem vedela, kako šibka bom po njem. Bila sem ranjena, on pa je tako zlahka odprl moje rane ... in podžgal strasti. Njegova ljubezen me je spremenila in molila sem, da naju ne bi ločilo breme preteklosti.

Podobno uspešno pot si med bralce utira tudi drugi del trilogije, Prevzeta, ki bo v Sloveniji izšel v začetku leta 2013. V ZDA je knjiga v elektronski različici izšla v začetku oktobra in prodajo začela na prvem mestu najbolje prodajanih elektronskih knjig po lestvici New York Timesa. V Angliji so v prvem tednu po izidu prodali kar 80.000 izvodov knjige Prevzeta in s tem je postala najhitreje prodajana knjiga vseh časov založbe Penguin.

Tretja knjiga iz trilogije, Prepletena (Entwined with You), v izvirniku izide v prihodnjem letu.

Sylvia Day je avtorica več kot 12 romanov, žena in mati dveh otrok. Dobila je več nagrad po izboru bralcev in bila večkrat med nominiranci za najboljšo ameriško avtorico ljubezenskih romanov.
Sylvio Day lahko spremljate na spletnih straneh ( www.SylviaDay.com), Facebooku (authorsylviaday) in Twitterju (sylday).

» Zgodba Sylvie Day ni le prijetno žgečkljiva, temveč bra

 

lca zagrabi z močno zgodbo in ne popusti.«
- RT Book Reviews

»Sylvia Day je nesporna kraljica romanov z nežno erotiko. Njene knjige so razkošje, ki si ga zasluži vsaka ženska.«
– Teresa Medeiros, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu

»Sylvia Day piše osupljivo čutno.«
– Jaci Burton, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu

»Njenih knjig preprosto ne moreš odložiti.«
– Lauren Dane, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu

»Le redko kdo lahko stopnjuje spolno kemijo do vrelišča tako dobro kot Sylvia Day.«
– Booklist

»Pri opisovanju vročih prizorov in spolne privlačnosti je le malokdo kos Sylvii Day.«
Booklist
 

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.