V času, ko so trgovine zaprte, lahko našo ponudbo varno in udobno nakupujete prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Preverite.

Skodelica s karakterjem za energičen vsakdan

Porcelanaste skodelice Polonapolona

Izpostavljamo

Frida Kahlo, Nikola Tesla, David Bowie, Audrey Hepburn ... Izberite svojo poslikano porcelanasto skodelico Polonapolona za najboljšo družbo ob kavi.

Polonapolona_RominaIvancic

Skodelice Polonapolona, foto Romina Ivancic

Polona Pačnik je izvrstna ilustratorka, ki ustvarja navihane skodelice z osebnostjo. Te združujejo njeno ljubezen do risanja, pisanja in humorja. Z nakupom porcelanaste skodelice, s katere strmi stripovski junak, poet, umetnica, glasbenik ali igralka, dobite odlično »kofetarsko« družbo za vsak dan.

Skodelice, ki združujejo kulturo, kreativnosti in kavo, so tudi zelo priljubljene kot darilo. Gotovo poznate koga, ki je oboževalec Rolling Stonesov ali Jima Morrisona, morda je v vašem krogu nadobuden znanstvenik, ki bo vesel skodelice z motivom Nikole Tesle … 

Skodelica za čaj/belo kavo  iz 100% porcelana. Polonina ilustracija je ročno prenesena na porcelan in pečena na 950°C, zaradi česar je okras zelo odporen. Primerno za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico. Narejeno ročno v Sloveniji.

Kupite na spletu, prek telefona ali e-pošte

Izbrane izdelke nakupujte varno v eni od izbranih trgovin, ki omogočajo nakup na daljavo.

 

Nina Gaspari
Nina Gaspari

»Pomembno je najti svoj zakaj«

Podjetnica in priljubljena podkasterka že desetletje lovi ravnotežje med svojo podjetniško potjo in prostim časom. Preverite, kako.

Doktor ti - moč samozdravljenja, podprta z znanstvenimi dokazi

Moč samozdravljenja 

Polona Kovič

Polona Kovič: Naj nas hrana povezuje in krepi

Zbirka Esenca - 15 let
15 let zbirke Esenca

Branje s poglobljenim uvidom

Preberite intervju z urednikoma prelomne zbirke, ki ponuja širok, interdisciplinaren pogled na svet

Menu