V času, ko so trgovine zaprte, lahko našo ponudbo varno in udobno nakupujete prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Preverite.

Zabava za vso družino

Kvizi o tematikah, ki jih otroci obožujejo

Izpostavljamo

Svoje znanje preverite s kvizi, ki vsebujejo vprašanja iz različnih tematskih sklopov.

Kako dolgo je tanko črevo? Kaj je kromosom? Koliko gramov tehtajo možgani? Zakaj dobimo vročino? Ali znate odgovoriti na ta in podobna vprašanja, ki vam jih postavljajo najmlajši? Da vas otroci ne bi spravili v zadrego, preizkusite svoje znanje s kvizi, pri katerih dobite odgovore na najbolj nenavadna vprašanja.

Kviz - Človeško telo obravnava sedem tematskih sklopov, to so organi, čutila, obramba telesa, kosti in mišice, možgani in živčni sistem, skrb za telo.

Kviz - Rekordi  združuje rekorde iz sveta živali, športa, zgodovine in arhitekture, umetnosti in zabave, veliko pa izveste tudi o znanosti, Zemlji in svetu okoli nas.

Kviz – Ali veš vas popelje v svet znanih osebnosti, celin in človeškega telesa, preizkusite pa se lahko v znanju o športu in temah iz vsakdanjega življenja.

Kviz Dinozavri vsebuje vprašanja o najbolj nenavadnih izumrlih vretenčarjih, spoznate pa tudi največje, najbolj strašne, pa tudi najhitrejše dinozavre vseh časov.

Vsak kviz je shranjen v praktični škatli. Odlični didaktični igra vas lahko spremlja tudi na poti. Primerni sta za otroke od 5. leta starosti dalje.

Kupite na spletu, prek telefona ali e-pošte

Izbrane izdelke nakupujte varno v eni od izbranih trgovin, ki omogočajo nakup na daljavo ali v naši spletni trgovini

 

Harari
YUVAL NOAH HARARI

Branje, ki šokira

Preteklost, sedanjost in prihodnost človeštva, kot jih vidi zgodovinar Yuval Noah Harari v svojih knjigah, ki so jih bralci dobesedno razgrabili.

Elli H. Radinger, avtorica uspešnic Modrost volkov in Modrost starih psov, s psičko Shiro

5 minut z Elli H. Radinger

Kako preživeti na živčnem planetu?

Esther Perel, avtorica knjige Eros v ujetništvu (foto Karen Harms)
Esther Perel

O ljubezni, intimnosti in skokih čez plot

Odnosu med partnerjema nikoli v zgodovini nismo posvečali več pozornosti kot zdaj. Zakaj je tako?

Menu