Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Hero foto 4

Susan Elizabeth Phillips

Susan Elizabeth Phillips si je s čudovitimi sodobnimi ljubezenskimi zgodbami, ki izvabljajo vzdihe in smeh, pridobila oboževalce po vsem svetu.

Njene knjige so že petkrat dobile nagrado za najboljši ljubezenski roman leta, avtorica pa je prejela tudi dve ugledni priznanji za življenjsko delo.

Njene romantične zgodbe so duhovite, polne nepričakovanih zapletov in že leta navdušujejo milijone bralk in bralcev v številnih jezikih.

Povpraševanje po njenih knjigah v slovenskih knjigarnah in knjižnem klubu ter izposoja v knjižnicah dokazujeta, da ima tudi pri nas zelo številen krog bralcev. Prodajno število njenih knjig v Sloveniji se približuje 30.000 izvodom, Slovence pa je pred leti še posebno navdušila, ko se je na povabilo knjižnega kluba Svet knjige mudila tudi v Sloveniji.

Med njenimi knjigami, ki so izšle v Sloveniji, so: Trmoglavka, Reci da, Zakaj prav ti?, Nemirno srce, Očarljivec, Razvajenka, Lov na nevesto, Samo zame, Junak njenega srca, Prva dama, Zvezda večera, Ljubezen po teksaško, Košček sreče, Pobegla nevesta …

 

Knjige avtorja

Maria Parr

Glas otroškega sveta

Knjige večkrat nagrajene norveške pisateljice za mlade pogosto primerjajo z deli Astrid Lindgren

O-skupini_Nagrade_Modra-ptica

Nagrada modra ptica

Avtorice in avtorje vabimo k sodelovanju v natečaju za nagrado modra ptica 2022

Manfred Spitzer
Vabimo vas

Spletni pogovor z dr. Manfredom Spitzerjem

Pridružite se nam pri pogovoru z avtorjem knjige Epidemija pametnih telefonov

Menu