slika

AŽEVEDNIK je prvi in edini

Prvi in edini slovenski ilustrirani leksikon za šolarje

Aževednik je natanko takšen, kot ga potrebujejo šolarji: zanesljiv, natančen in povrhu še izjemno privlačen.

Zakaj mora biti šolski leksikon privlačen? Ker je znanstveno dokazano, da si mlada, znanja željna glava zapomni mnogo več, če učenje ni dolgčas, ampak vznemirljivo, pisano, razburljivo, slikovito, barvito in sploh enkratno doživetje. Zato je kar vsako tretje geslo v Aževedniku predstavljeno tudi s sliko.

Jedrnate in natančne razlage s tem postanejo še razumljivejše. Knjiga je zaradi njih pravi magnet, od katerega se bo težko ločiti tudi v prostem času.

Vse to samo zato, da bi bilo osvajanje znanja pestro, kratkočasno, enostavno in tudi učinkovito. Kar si zapomnimo ob igri, se mnogo močneje vtisne v spomin.

NOVO! Končno vsi predmeti v eni knjigi!

slika

Več kot 6000 gesel za učinkovit spopad s preverjanjem znanja pri vseh predmetih. Kar je raztreseno po mnogih knjigah, je v Aževedniku na enem mestu.

Hitro iskanje!

Od A do Ž urejeni podatki, barvne oznake in privlačni simboli področij poskrbijo za hitro in preprosto iskanje. Slikovito in barvito doživetje. Enkratno za samostojno delo.

SLIKE! Slike! Slike!

Aževednik je prvi bogato ilustrirani leksikon za šolarje! 2000 ilustracij, fotografij, tabel, preglednic, zemljevidov in risb zanimivo, slikovito in nazorno predstavi zapletene pojave, svet, tehnološke dosežke, osebnosti … Za več užitka ob listanju in več znanja v glavi.

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.