slika

AŽEVEDNIKA za nič ne zamenjam

Najboljši šolarjev prijatelj

Aževednik je odličen ilustrirani leksikon za šolarje, v katerem je od A do Ž zbrano temeljno znanje, nepogrešljivo na poti do lepih ocen. Sledi potrebam učnih načrtov, zato je v njem mogoče najti odgovore na vprašanja iz zgodovine, geografije, kemije, biologije, fizike, književnosti, likovne umetnosti, matematike ...

Ves svet, ki naj bi ga poznal vsak šolar, je v Aževedniku kot na dlani. Obširna in natančna geselska besedila dopolnjujejo številne fotografije, risbe, zemljevidi in preglednice. Poleg klasičnih razlag so v njem zapisane manj znane zanimivosti in številni podatki, ki so koristni tako v šoli kot v prostem času.

Kaj je torej Aževednik? Najboljši šolarjev prijatelj, ko si je treba še hitreje zapomniti še več.

Kar se Janezek sam nauči, to Janez zna za vse večne čase

Azevednik

Samostojno učenje z Aževednikom ne bo prav nobena težava. Šolarji bodo po novem odgovore na vprašanja iskali sami. V roke ga bodo jemali tudi v prostem času, se navduševali nad vsemi mogočimi zanimivostmi, hkrati pa mimogrede širili obzorja.

Starši pa si bodo oddahnili. Ne samo, da bo manj večnih vprašanj »zakaj« in manj pomoči pri pisanju domačih nalog. Zanesli se bodo lahko, da bo znanje njihovih otrok trajnejše. Otroci bodo spoznali morje novih informacij. Naučili se bodo samostojnega učenja.

Z boljšimi ocenami bo prišla tudi nova samozavest. Vse to bo neprecenljivo na poti v samostojnost. Ali drugače: kar se Janezek sam nauči, to Janez zna vse življenje.
 

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.