Živijo, prijateljica!

Našle smo čudežno šatuljo, s katero lahko odpotujemo v Čarobno kraljestvo. Tu vlada dobri kralj Štefan. Potrebuje našo pomoč, saj ga napada zlobna kraljica Gizela in šest strašnih strel.
Moramo mu pomagati. Pridi z nami še ti!               slika

Naj se pustolovščina prične, jupiiii!                                       slika
 

slikaZačarana palača

1. knjiga
Bo deklicam in kraljevi škratovki Kristalini uspelo rešiti praznovanje tisočega rojstnega dne kralja Štefana in odpraviti urok zlobne kraljice Gizele?

                         slika

 

slika

Dolina samorogov

2. knjiga
Zlobna kraljica Gizela je drugo strelo skrila v Dolini samorogov. Ravno danes bo tam potekalo tekmovanje za zlati rog. Zmagovalca doleti čast, da postane kraljevi sel in po kraljestvu prenaša nujna sporočila. Kaj se bo zgodilo?

slika

 

slikaOtok oblakov

3. knjiga
Otok strese močan oblakotres in pojavi se debela razpoka, ki se nezadržno širi. Le kako naj prijateljice preprečijo, da bi se razpolovil?

 

slika

Greben morskih deklic

4. knjiga
Zlobna kraljica Gizela je izmaknila biser želja. Deklice morajo hitro poiskati četrto strelo, saj morskim prebivalcem grozi uničenje …

       slika

 

slikaČarobna gora

5. knjiga
Kraljica Gizela je peto strelo skrila na pobočju gore, da bi uničila tlečo žerjavico. Bo deklicam uspelo ogreti palčke, preden se spremenijo v ledene sveče?

slika

 

slikaZlata obalaslika

6. knjiga
Vilinska noč je najpomembnejši čas v letu, saj se takrat obnovi zaloga čarobne noči. Bodo Ela, Zoja in Lara pravočasno našle zadnjo strelo in se vilinske noči?

           slika

Deli s prijatelji

  • Dodaj na Twitter

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.