V času, ko so trgovine zaprte, lahko našo ponudbo varno in udobno nakupujete prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Preverite.

Knjige, ki so zaznamovale leto 2018

Knjige, ki so zaznamovale leto 2018

Lani se je o njih še posebej veliko govorilo in pisalo.

Med njimi najdemo dve domači kriminalki, delo kanadskega kliničnega psihologa, ki je s svojim obiskom razburkal Slovenijo, pa nasvete za uspeh v življenju in poslu ... Tu je izbor prodajnih uspešnic, ki so zaznamovale leto 2018.

Pogodba
Mojca Širok

Kriminalni roman Pogodba, dobitnik nagrade modra ptica 2018, je literarni prvenec, povezan s temo, ki jo avtorica zelo dobro pozna.

Televizijska novinarka in publicistka Mojca Širok je s svojim prvim kriminalnim romanom Pogodba ustvarila napeto branje, ki bralcu ne pusti dihati od prve do zadnje strani.

12 pravil za življenje
Jordan B. Peterson

Protistrup za kaos

Kako živeti bolje? Začnite brati kanadskega kliničnega psihologa Jordana B. Petersona, ki je pred kratkim obiskal Slovenijo. Njegov bistroumni in duhoviti vodnik 12 pravil za življenje vas bo zagotovo »presenetil«.

95 tez, pribitih na vrata svetišča neoliberalnega kapitalizma za osvoboditev od zajedavskega hrematizma
Karel Gržan

S knjigo 95 tez, pribitih na vrata svetišča kapitalizma odkrijte največjo globalno prevaro, ki je vzrok za nevzdržne razmere današnjega sveta.

7 skrivnosti uspeha
Kenan Crnkić

Odkrijte 7 skrivnosti uspeha, ki ločijo zmagovalce od razočarancev!

7 skrivnosti uspeha, knjiga sarajevskega profesorja ekonomije, uspešnega poslovneža in motivacijskega govornika dr. Kenana Crnkića, je navdihujoča in praktična spodbuda za vse, ki si želite po poti do uspeha.

Knjiga za Divjo žensko
Ingrid Divković

Svojo novo knjigo prodorna in uspešna mlada avtorica posveča ženskam.

Knjiga za divjo žensko – odločno in divje, a tudi nežno in spodbudno branje s prepoznavno pisavo prodorne hrvaške avtorice in blogerke Ingrid Divković, ki smo jo spoznali že s knjižno uspešnico Vas jebe ego?.

In ljubezen tudi
Drago Jančar

In ljubezen tudi je novi roman izpod peresa izjemnega Draga Jančarja. Ne spreglejte brezčasne mojstrovine o ljubezni in o tem, kako jo ubraniti, ko na svetu vlada zlo.

Srce ne pozna malenkosti

Misli Ivana Cankarja iz sto leposlovnih in drugih spisov ter pisem.

Srce ne pozna malenkosti prinaša odličen izbor Cankarjevih misli in citatov, primernih za vse čase in priložnosti.

Leninov park
Tadej Golob

Umor v Ljubljani

Leninov park je najnovejša kriminalka, ki je Tadeja Goloba dokončno ustoličila kot najboljšega pisca tega žanra pri nas.

Menu