V času, ko so trgovine zaprte, lahko našo ponudbo varno in udobno nakupujete prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Preverite.

Ciciban je revija za spomine

Branje za spomine

So stvari lahko za vedno? So. Med njimi je tudi revija Ciciban.

Kakšne reči so za vedno. Reči, ki v resnici niso reči.

V osemdesetih je Cicibana bral on. V devetdesetih sem ga brala jaz. In seveda nihče od naju ni pomislil, da ga bova spet brala. Skupaj. Z najinimi otroki.

Danes so se šli uganke. Ko se jih gresta z menoj, to ni nikoli tako zabavno. Z očkom pa ... Vsi mižat, brez kukanja. Posebna pravila za posebne priložnosti.

Prebirali so o otrocih po svetu. Nana je poslušala, kot da ji beremo nekaj o vesoljski postaji, Kiddo pa je rekel, da ne bi hodil tja v šolo. In če približno vsak dan sprašuje, kdaj mu bomo kupili pištolo in zakaj danes ne, je za dva dni in pol opustil to mantro.

Kakšne reči so za vedno. Take, kot je Ciciban.

Skupno branje Cicibana

Ciciban

Reševanje nalog v Cicibanu

Spoznajte Ciciban, največkrat nagrajeno otroško revijo

Ciciban je legendarna, najbolj prepoznavna in največkrat nagrajena slovenska otroška mesečna revija. Polna domišljije in učenja, ustvarjanja in branja navdušuje šolarje od 1. do 3. razreda. 

Več o reviji Ciciban >

Ciciban, september 2020
Revija Ciciban

Naročniki na dom prejmete 15 % popusta in brezplačno kodo za celoleten dostop do izbranih nalog na interaktivnem portalu Učimse.com.

Menu