V času, ko so trgovine zaprte, lahko našo ponudbo varno in udobno nakupujete prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Preverite.

Nande gre na počitnice

Kam greš na počitnice, Nande?

Kmalu bodo počitnice. Kje jih boste preživeli?

Šolske torbe bodo v velikem zamahu poletele v kot, babice in dedki bodo pozorno brali spričevala svojih vnukov, starši pa bodo sebe in otroke za konec šolskega leta nagradili s sladoledom.

Kje bomo preživljali dopust, tega mnogi še ne vemo. Zagotovo pa bomo čas izkoristili zase in za svoje drage, za rekreacijo, pustolovščine, ustvarjanje in branje. 

Če imate doma bodočega bralca, vas vabimo, da skupaj uživata v slikopisu Kam greš na počitnice, Nande? Slikopisi so malodane čarobni; saj otroka – pa naj bo branju naklonjen ali ne – običajno tako pritegnejo, da z veseljem in pozorno spremlja zgodbo, da lahko sam pravočasno »prebere« slikico.

Papagaja Nandeta lahko srečate na portalu učimse.com in v gradivih za 1. razred Založbe Mladinska knjiga.
Nande je čisto poseben gusarski papagaj: rad pomaga vsem, ki se učimo.

Slikopis

Slikopis je bil objavljen v reviji Ciciban.

 

Ciciban, največkrat nagrajena otroška revija

Ciciban je legendarna, najbolj prepoznavna in največkrat nagrajena slovenska otroška mesečna revija. Polna domišljije in učenja, ustvarjanja in branja navdušuje šolarje od 1. do 3. razreda. 

Več o reviji Ciciban >

Ciciban, naslovnica poletje 2020
Revija Ciciban

Naročniki na dom prejmete 15 % popusta in brezplačno kodo za celoleten dostop do izbranih nalog na interaktivnem portalu Učimse.com.

Menu