V Cici zabavniku rešujemo zabavne uganke, ustvarjamo, lepimo nalepke in se učimo angleško.

S Cici zabavnikom nad dolgčas

Otroške roke in možgančke zaposlite z revijo za zabavo in ustvarjanje. V Cici zabavniku rešujemo zabavne uganke, ustvarjamo, lepimo nalepke in se učimo angleško.

Počitnice so pred vrati, otroci bodo dneve preživaljali doma. Naj ne gledajo televizije ali igrajo računalniških igric, ponudite jim revijo, v kateri bodo našli labirinte, kvize, besede v mreži, razlike in druge zabavne naloge za kravžljanje možgančkov. 

Otroci se pri trenju miselnih orehov ne bodo le zabavali, pač pa se bodo tudi učili: pisanja, branja, natančnosti in vztrajnosti, logičnega mišljenja in sklepanja, motoričnih spretnosti ... Ko bodo uganko rešili, pa se bodo počutili kot pravi mali zmagovalci!

 

Cici zabavnik, junij 2020, razlike

 

 

Cici zabavnik, maj 2020, kviz

 

 

Cici zabavnik, maj 2020, izpolnjevanka

 

Spoznajte revijo Cici zabavnik za mini mislece in ugankarje

Cici zabavnik je kratkočasen in zabaven mesečnik z igrivimi ugankarskimi nalogami za otroke od 5. leta do 3. razreda osnovne šole.
Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Več o reviji Cici zabavnik.

Cici zabavnik, junij 2020
Cici zabavnik

Naročniki na dom prejmete 15% popusta in brezplačno kodo za celoleten dostop do izbranih nalog na interaktivnem portalu Učimse.com.

Menu