V času, ko so trgovine zaprte, lahko našo ponudbo varno in udobno nakupujete prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Preverite.

Trusted Brand 2020: vodja Reader's Digesta Slovenija Daniel Škraba, podjetnik Ivo Boscarol in Polona Stepišnik, direktorica prodaje v Mladinski knjigi Založbi, d. d.

Komu Slovenci zaupamo v koronavirusnem času

Zaupanje je v času oddaljene bližine lepilo, ki nas kot posameznike in skupnost drži skupaj.

Letošnja podelitev priznanj najbolj zaupanja vrednim blagovnim znamkam in osebnostim v Sloveniji, zmagovalcem potrošniške raziskave Trusted Brand 2020, je potekala v dvorani Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani.

Priznanja najbolj zaupanja vrednim blagovnim znamkam smo podelili v 32 kategorijah, že sedmo leto zapovrstjo pa tudi najbolj zaupanja vrednim osebnostim.

Letos so to:

  • Igor E. Bergant (TV-voditelj),
  • Ivo Boscarol (poslovnež),
  • Luka Dončić (športnik),
  • Vlado Kreslin (glasbenik) in
  • Denis Avdić (radijski voditelj).
Kipci Trusted Brand 2020

Skozi prireditev nas je vodil nasmejani Domen Valič, ki je edini od prisotnih smel na odru stati brez maske. Najprej je pozdravil gospo Ireno Setinšek, predstavnico Inštituta za raziskovanje trga in medijev, Mediana, ki je tudi letos bdel nad strokovno izvedbo raziskave.

Podelitev Trusted brand 2020 je vodil igralec Domen Valič

Na sliki: voditelj prireditve Domen Valič

Nato sta zbrane pozdravili še gostiteljici, Polona Stepišnik, direktorica prodaje v Mladinski knjigi Založbi, d. d., in mag. Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS, ki je v kratkem govoru poudarila pomen zaupanja v gospodarstvu.

Mag. Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS

Na sliki: mag. Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS

Potem je voditelj na oder kot predavatelja povabil hrvaškega pisca Bruna Šimlešo, ki je zbranim iz gospodarstva in medijev ter znanim osebnostim v krajšem govoru orisal priložnosti, ki jih ponuja koronavirusna gospodarska stvarnost.

Bruno Šimleša

Na sliki: hrvaški pisec Bruno Šimleša

V zaključku prireditve sta se Domnu na odru pridružila Polona Stepišnik in Daniel Škraba, vodja Reader's Digesta Slovenija, in podelila priznanja.

Najprej nas je nasmejal vedno duhoviti Ivo Boscarol, ki je že osmič prejel priznanje za najbolj zaupanja vrednega poslovneža, za njim pa Igor E. Bergant, ki je kot najbolj zaupanja vrednega TV-voditelja nasledil Slavka Bobovnika.

Igor E. Bergant

Na sliki: Domen Valič in Igor E. Bergant

Kipec za najbolj zaupanja vrednega radijskega voditelja, ki je tudi letos Denis Avdić, je v njegovem imenu prevzel radijski kolega Borut Andrejaš.

Nato so se na odru zvrstili prejemniki priznanj Trusted Brand 2020, ki jih v celoti objavljamo TUKAJ.

Posebej velja omeniti RTV SLO, ki se je letos kot zmagovalka pojavila v kar treh kategorijah: za najbolj zaupanja vredno radijsko postajo (Val 202), TV-postajo (TV Slovenija) in informativno oddajo (Odmevi).

Jerneja Jevševar Zelinka, producentka Vala 202, Natalija Gorščak, direktorica TV Slovenija, ter Igor E. Bergant in Tanja Starič, voditelja Odmevov

Ekipa RTV Slovenija (z leve proti desni): Jerneja Jevševar Zelinka, producentka Vala 202, Natalija Gorščak, direktorica TV Slovenija, ter Igor E. Bergant in Tanja Starič, voditelja Odmevov

Po uradnem delu je sledilo kratko druženje ‒ z maskami in obvezno varnostno razdaljo ‒ čeprav so se vsi udeleženci prireditve strinjali, da se je po mesecih telekonferenc in sestankovanja prek Zooma lepo srečati in videti v živo, iz oči v oči. 

Kot je v svojem govoru poudarila Polona Stepišnik, direktorica Prodaje v Mladinski knjigi Založbi, d. d.: »Ko se počasi oziramo v prihodnost proti petnajsti raziskavi Trusted Brand, ne moremo mimo dejstva, da nas bo iz pandemije v mirnejše in bolj sproščene čase pripeljalo ravno tisto, kar je trenutno v največji krizi – zaupanje.« 

Oglejte si galerijo

Menu