V času, ko so trgovine zaprte, lahko našo ponudbo varno in udobno nakupujete prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Preverite.

Prikupni okraski iz storžev

Prikupni okraski iz storžev

Iz storžev lahko naredite lepe okraske, tudi izjemno prikupne sovice.

Ne ustavite se le pri eni, pač pa izdelajte kar celo sovjo družino!

Uporabite različne barve, okraske na trebuščkih in obrveh, da bo vsaka sovica malce drugačna. Še več prikupnih zamisli za praznične izdelke poiščite v knjigi Božična ustvarjalnica za otroke.

Če želite narediti sovico z velikim belim obrazom, potrebujete storže, klobučevino različnih barv ( belo, rjavo, črno, rumeno in sivo), škarje, lepilo in rjavo kosmato žičko. Najprej iz klobučevine izrežite like, ki so prikazani zgoraj.

1. Krogca iz črne klobučevine prilepite na malce večja krogca iz rjave klobučevine, da dobite oči. Prilepite jih na belo obliko obraza.

2. Na obraz prilepite kljun in pustite, da se posuši.

3. Za krila prilepite belo obliko krila na malce večjo sivo obliko krila. Poskrbite, da se robovi belega krila ujemajo. Krila okrasite z majhnimi rjavimi krogci ter počakajte, da se vse skupaj posuši.

4. Nato prilepite obrazek in krila na storž ter znova počakajte, da se posuši.

5. Za nožice narežite kosmato žičko na štiri dele, dolge 2,5 cm. Žičke zvijte v obliki črke »U«, nato po dve zlepite skupaj pod pravim kotom, da nastane nogica. 

Božična ustvarjalnica za otroke

Praznično ustvarjanje za otroke – a tudi za njihove starše!

Menu