ODPOVEDANO: V kakšne vloge je postavljena druga žena

Pogovor z Alenko Kesar

Datum dogodka:

Vabimo vas na pogovor z nekdanjo televizijsko voditeljico Alenko Kesar, avtorico udarne knjižne novosti Druga žena, ki vas bo potegnila na vrtiljak močnih čustev.

Nekdanja televizijska voditeljica Alenka Kesar, ki nas je z ekranov 17 let pozdravljala v zdravstveni rubriki Vizita, v roke bralcev pošilja svojo drugo, osebnoizpovedno knjigo Druga žena. Iskrena in ganljiva izpoved o ločitvi in novi ljubezni, spisana brez filtra in brez olepševanja, vrača vero v ljubezen in nam pokaže, da lahko tudi za dežjem ločitve posije najlepše sonce. Knjigo je zaradi določenih zelo iskrenih odlomkov kot prva prebrala odvetnica.

Alenka Kesar v knjigi Druga žena odpira aktualno tematiko o tem, v kakšne vloge vse je postavljena druga žena – v vlogo mačehe, snahe in žene, ki išče svoj prostor ob moškem svojega življenja. Največji izzivi na poti do srečnega konca so v knjigi povezani z združevanjem dveh družin, Alenkine in Kamenkove, in nedvomno tudi s samo odločitvijo, da je ločitev neizbežna.

Knjiga Druga žena, kljub temu da gane do solz, bralca opremi predvsem z upanjem, da prava ljubezen obstaja, in daje pogum, da se je zanjo vredno boriti. Je ena od tistih knjig, ki spreminja pogled na odnose in utegne prevesiti jeziček na tehtnici v iskanje čustveno izpopolnjujočega življenja. Čaka vas odkritosrčno in toplo branje, kot je Alenka sama.

Skrbimo za vašo in našo varnost

Zaradi priporočil NIJZ je na voljo 10 mest, zato predlagamo, da se na vsak dogodek predhodno prijavite na jan.kmetic@mk-trgovina.si.
Rezervacija velja do 5 minut pred dogodkom.
 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Druga žena
Druga žena
Alenka Kesar

Pripravite se, da boste knjigo prebrali na mah.

Urska Fartelj
Urška Fartelj

"Poskušam obuditi okuse iz otroštva."

S svojo novo kuharsko knjigo se Urška vrača nazaj k naravi, letnim časom in dragoceni kulinarični zapuščini svojih staršev.

Svet knjige_Blok
Včlanite se v knjižni klub

Svet knjige vas bo navdušil z bogato ponudbo in ugodnostmi

Poletni podkast. Z leve proti desni: Bernarda Žarn, David Urankar, Živa Jalovec, Anže Okorn
Podkasti

Prisluhnite pogovorom o knjigah z ljudmi, ki imajo radi dobre zgodbe.

Menu