O čem pa vi sanjate?

Kako se podati na pot do uresničitve svojih gorečih sanj?

Datum dogodka:
O čem pa vi sanjate?

O čem pa vi sanjate?

Vabljeni na pogovor z Majo Buzakovič, nasmejano knjigoljubko in navdušenko nad iskanjem smisla in izpolnitve. Z avtorico knjige O čem pa vi sanjate? se bo Carmen L. Oven pogovarjala o tem uresničevanju sanj.

Zaradi priporočil NIJZ je na voljo 20 mest, zato predlagamo, da se na vsak dogodek predhodno prijavite na katarina.modic@mk-trgovina.si.
Rezervacija velja do 5 minut pred dogodkom.

Vprašanja, ki si jih v vrvežu vsakdana, večno zastavljamo:

  • Kako prenehati zgolj sanjariti o nečem?
  • Kako zbrati voljo in pogum, da to dosežemo?
  • Kako poslati na prostost sanje, ki čakajo "zaklenjene v omari na podstrešju"?
  • Kako najti čas za to?
  • Kako drzno stopiti ven iz območja udobja, kjer se "nikoli nič ne zgodi"?
  • Kako začeti uresničevati svoj potencial in življenjsko vizijo?

Poiskati odgovore na to, je ključni razlog, zaradi katerega je Maja napisala knjigo O čem pa vi sanjate?.

Prehodila je pot, ki ni bila enostavna, a kljub temu nujno potrebna, da je dosegla svoje velike življenjske sanje - se zapisati v zgodovino, kot avtorica knjižnega dela.

Vzela si je čas, prešla omejujoča prepričanja, se odpravila proč od območja varnosti in udobja, zbrala voljo in pogum, začela z dejanji in uresničila zastavljene cilje.

Zgodba je prijeten navdih bralcem, ki se tudi sami želijo podati na pot do uresničitve svojih gorečih sanj.

Maja Buzakovič je nasmejana knjigoljubka, ki je navdušena nad življenjskimi modrostmi, iskanjem smisla in izpolnitve. Je prijateljica narave, sprehodov, raziskovanja okolice in potovanj. Je tudi zagovornica dobrih medsebojnih odnosov, sodelovanja, povezanosti in prijateljskih vezi. Navdihuje jo moč volje, poguma in sledenje svojim sanjam. Veseli jo ustvarjanje na knjižnem področju, prav tako uživa ob listanju, občudovanju in ustvarjanju raznovrstnih  papirnih in keramičnih izdelkov z lepimi zapisi in motivi.

Po izobrazbi je magistrica upravnih ved, kjer je dobila široka znanja in osvojila študijske nagrade, med njimi tudi fakultetno Prešernovo nagrado za diplomsko delo. Našla se je v pisanju. Bralce želi navdušiti s svojimi prihodnjimi knjigami. Verjame, da vsakomur lahko uspe marsikaj. Včasih morda počasneje, a ravno dovolj hitro, da se lahko dotakne svojih sanj.

 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

O čem pa vi sanjate?
O čem pa vi sanjate?
Maja Buzakovič

Menu