Odgovor je srčnost

Pogovor o neprecenljivem vodniku po serpentinah življenja

Datum dogodka:
Oto Fartek in Petra Škarja
Oto Fartek

Če hočeš napredovati, vedno izberi težjo, neprehojeno pot.

S podjetnikom Otom Fartekom se bo o srčnosti pogovarjala pisateljica in predavateljica Petra Škarja.

Vprašaj v naslovu knjige ponuja več odgovorov, mnoga pa najdete v razburljivih resničnih zgodbah, ki so opisane v tej knjigi. Ne more pa nikoli biti odgovor na vprašanje mlačnost ali neodločnost. Edini pravi odgovor je srčnost. Zato kamorkoli greš, pojdi z vsem svojim srcem! Ni pomembno, kako počasi greš, pomembno je, da se nikoli ne ustaviš.
Izbira pravega življenjskega partnerja, prijateljev, poslovnih partnerjev ali poslovne ideje so ključnega pomena za uspeh in zadovoljstvo na poti doseganja osebnega in poslovnega uspeha. V knjigi so te izbire in dejanja opisana tako zelo dramatično in razumljivo, da vam bodo gotovo v veliko pomoč in navdih pri premagovanju ovir.

Vztrajnost pri doseganju svojih želja je bistvenega pomena. Pobrati se bo treba pa vsakem padcu, pa naj bo še tako boleč. Naj umre kdor koli, naj propade kateri koli posel, naj vas prevara kateri koli prijatelj, naj vas zapusti kdor koli – pomembno je, da ste vi še vedno tu. Ko se boste pobrali, boste po vsakem padcu postali močnejši.

Oto Fartek je podjetnik, ki se je preizkusil in zorel na različnih področjih. Odraščal je v obdobju socializma, ko pa je nastopila nova družbena ureditev, je takoj ustanovil svoje podjetje. V klasičnem podjetništvu se je dokazal, vendar je želel nekaj več. Pred petindvajsetimi leti ga je pot zanesla v svet mrežnega marketinga, voditeljstva in govorništva. Na svoji poti je pomagal mnogim posameznikom, da so uresničili svoje cilje – nežno, vendar odločno. Oto se je izobraževal pri mnogih avtoritetah na osebnostnem in voditeljskem področju ter svoje znanje nesebično delil z drugimi. Pridobil je tudi mednarodni certifikat Treniraj trenerje. Njegovo osebno poslanstvo je pomagati ljudem prepoznati in doseči njihov največji poklicni in osebni potencial ter na ta način pripomoči k ustvarjanju uspešnejše in bolj človeške družbe. Njegov slogan je: Če hočeš napredovati, vedno izberi težjo, neprehojeno pot.
 

Skrbimo za vašo in našo varnost

Zaradi priporočil NIJZ je na voljo 20 mest, zato predlagamo, da se na vsak dogodek predhodno prijavite na katarina.modic@mk-trgovina.si.
Rezervacija velja do 5 minut pred dogodkom.
 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

?: Odgovor je srčnost
?: odgovor je srčnost
Oto Fartek

Urska Fartelj
Urška Fartelj

"Poskušam obuditi okuse iz otroštva."

S svojo novo kuharsko knjigo se Urška vrača nazaj k naravi, letnim časom in dragoceni kulinarični zapuščini svojih staršev.

Svet knjige_Blok
Včlanite se v knjižni klub

Svet knjige vas bo navdušil z bogato ponudbo in ugodnostmi

Poletni podkast. Z leve proti desni: Bernarda Žarn, David Urankar, Živa Jalovec, Anže Okorn
Podkasti

Prisluhnite pogovorom o knjigah z ljudmi, ki imajo radi dobre zgodbe.

Menu