Otroški abonma s Srđanom

Noč knjigarn

Datum dogodka:
Otroški abonma s Srdjanom

Otroški abonma s Srdjanom

Vstopite v pravljični svet z znanim televizijskim obrazom Srđanom Milovanovićem! Odkrivali bomo, kaj se skriva med platnicami slikanice Obisk, in govorili, migali, peli, risali (mogoče pa še kaj) z najrazličnejšimi junaki, ki bodo oživeli v naši domišljiji. Pravljično bo!

Lenivec najraje počiva v drevesni krošnji in vse v njegovem življenju gre zelo počaaasi. Tapir pa je živahen, poskočen in vse, česar se loti, naredi tik-tak.

Ko postaneta soseda, se takoj dogovorita za obisk. Toda ali se dve tako različni bitji lahko spoprijateljita? Prikupna zgodba, ki opozori na pomen sprejemanja drugačnosti, je v letu od izida že osvojila mlade bralce; ko jo bomo povedali, narisali, zaigrali (in mogoče še kaj :), pa bo gotovo navdušila tudi vas.
 

Knjiga je najboljše darilo

*V knjigarni Konzorcij vam na Noč knjigarn med 17. in 21. uro ob nakupu knjig eno knjigo podarimo.
 

Skrbimo za vašo in našo varnost

Zaradi priporočil NIJZ je na voljo 20 mest, zato predlagamo, da se na vsak dogodek predhodno prijavite na katarina.modic@mk-trgovina.si.
Rezervacija velja do 5 minut pred dogodkom.

 

*Ob nakupu knjige od 17. ure do zaprtja trgovine si knjižno darilo iz posebnega izbora izberite brezplačno. Akcija velja 25. 9. 2020 v izbranih trgovinah Mladinske knjige. Akcija velja do razdelitve daril.
 

Projekt sofinancira Mestna občina Ljubljana.

 

Obisk
Obisk
Gaja Kos, Ana Zavadlav

Prijateljstvo med lenivcem in tapirjem? Eden v drevesni krošnji, drugi pod njo, eden ves poskočen, drugi pa se z vsakim gibom utrudi …

Urska Fartelj
Urška Fartelj

"Poskušam obuditi okuse iz otroštva."

S svojo novo kuharsko knjigo se Urška vrača nazaj k naravi, letnim časom in dragoceni kulinarični zapuščini svojih staršev.

Svet knjige_Blok
Včlanite se v knjižni klub

Svet knjige vas bo navdušil z bogato ponudbo in ugodnostmi

Poletni podkast. Z leve proti desni: Bernarda Žarn, David Urankar, Živa Jalovec, Anže Okorn
Podkasti

Prisluhnite pogovorom o knjigah z ljudmi, ki imajo radi dobre zgodbe.

Menu