Srce bije v dvojini

Noč knjigarn

Datum dogodka:
Srce bije v dvojini

Alenka Planinc Rozman in Igor Rozman

Na Noč knjigarn vas vabimo na pogovor o izvirnem delu Srce bije v dvojini. Z avtorjema Alenko Planinc Rozman in Igorjem Rozmanom se bo pogovarjala Vida Petrovčič.

Noč knjigarn je dogodek, ki vsako leto v knjigarne mestnih središč privabi obiskovalce vseh starostnih skupin. Društvo slovenskih založnikov ga organizira že od leta 2014, saj tako spodbuja zanimanje za branje in kupovanje knjig ter kakovostno druženje s kulturnimi ustvarjalci, založniki in knjigarji.

V petek, 25. 09. 2020, bosta z nami Alenka Planinc Rozman in Igor Rozman, ki sta v knjigi Srce bije v dvojini popisala svojo osebno zgodbo o posvojitvi dvojčkov iz severozahodne afriške države Gvineje Bissaua. Spoznajte odkritosrčno in neposredno pripoved o paru, ki se je na svoji poti do starševstva moral spoprijeti s številnimi ovirami, tako doma kot v tujini. Njuna zgodba odstira tabu teme in hkrati navdihuje z odločitvami, ki sta jih sprejela starša, da sta posvojitev pripeljala do srečnega konca.
 

Knjiga je najboljše darilo

V Mestni knjigarni Celje vam na ta dan med 17. in 19. uro ob nakupu vsake knjige podarimo še eno v dar.
 

Skrbimo za vašo in našo varnost

Zaradi priporočil NIJZ je na voljo omejeno število mest, zato predlagamo, da se na vsak dogodek predhodno prijavite na mkcelje-knjigarna@mk-trgovina.si.
Rezervacija velja do 5 minut pred dogodkom.

Srce bije v dvojini
Srce bije v dvojini
Alenka Planinc Rozman, Igro Rozman

Kakšne preizkušnje čakajo par, katerega edina možnost, da si izpolni hrepenečo željo po otroku, je posvojitev iz tujine?

 

Projekt sofinancira Mestna občina Ljubljana.

Logo

Urska Fartelj
Urška Fartelj

"Poskušam obuditi okuse iz otroštva."

S svojo novo kuharsko knjigo se Urška vrača nazaj k naravi, letnim časom in dragoceni kulinarični zapuščini svojih staršev.

Svet knjige_Blok
Včlanite se v knjižni klub

Svet knjige vas bo navdušil z bogato ponudbo in ugodnostmi

Poletni podkast. Z leve proti desni: Bernarda Žarn, David Urankar, Živa Jalovec, Anže Okorn
Podkasti

Prisluhnite pogovorom o knjigah z ljudmi, ki imajo radi dobre zgodbe.

Menu