Duša

Nova knjiga Stephenie Meyer!

Duša, Stephenie Meyer»Končno smo dočakali tudi prvi roman Stephenie Meyer za odrasle – trenutno najbolj vroče avtorice na svetu!« so zapisali pri Glamourju. In ne bi se mogli bolj strinjati.

Avtorica, ki je s svojo vampirsko sago Somrak navdušila najstnike po vsem svetu, je napisala tudi zelo uspešen roman za odrasle, Dušo, ki vam je sedaj na voljo v slovenskem jeziku.

Za vse, ki ste z velikim navdušenjem prebirali knjige iz serije Somrak in si želeli, da se ne bi nikoli končale, pa tudi za tiste, ki ste si želeli, da bi Stephenie napisala kakšen roman za odrasle …

Predstavljamo vam roman Duša – znanstvenofantastično zgodbo, ki govori o neuničljivi moči ljubezni in odpira večno in boleče vprašanje o bistvu človeka. Ljubezenska zgodba o treh dušah in dveh telesih … Znanstvena fantastika za vse – tudi za tiste, ki je nikoli niso marali!

Slika za namizje

desktop Duša, Stephenie MeyerNaloži sliko na ozadje svojega računalnika!

Navodilo: Izbrano sliko naložiš tako, da najprej klikneš na malo sliko. Odpre se velika slika, na katero klikneš z desnim miškinim gumbom in izbereš opcijo Kot slika za ozadje.

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.