Fejstbuk

Artemis Fowl 6: Časovni paradoks

Eoin Colfer

Artemis se je odločil, da bo svoje zločinske dejavnosti opustil.

slikaToda, zdaj mu je zbolela mama. Umrla bo, če ne bo odpotoval v preteklost in iztrgal zdravilo zanjo iz krempljev nevarne zveri.

 

Od: Colfer, Eoin

Poslano: Sinoči

Za: Ves svet (vsi časovni pasovi)

Zadeva: Sporočilo uradnega življenjepisca Artemisa Fowla

Artemis Fowl. Kje naj začnem? Ta mladi zločinski genij se marsikdaj zaplete v težave. Pravzaprav jih vleče nase kot magnet.

Ljudožerski troli, oborožene (z visokotehnološkim orožjem, da ne bo pomote) in nevarne vile, škrateljci, ki bruhajo ognjene strele – z vsemi se je že spopadel. In se odločil, da bo zločinske dejavnosti, povezane z magijo, za nekaj časa opustil. Pa vendar …

Zdaj mu je hudo zbolela mama. Artemis Fowl mora odpotovati v preteklost in tam iztrgati zdravilo iz krempljev prekanjenega zločinca … Artemisa Fowla.

Natanko tako. S pomočjo stotnice Marjete Mali se bo Artemis odpravil v preteklost in se spopadel z najnevarnejšim nasprotnikom doslej. S seboj. Naj se ta nevarna zgodba začne.

Opozorilo: Ta možakar NI moj življenjepisec, ampak pisatelj, ki o meni objavlja senzacionalistične izmišljotine. Vsebine te knjige ne nameravam ne zanikati ne potrditi. Lahko povem le, da ga imajo moji odvetniki in moj telesni stražar na očeh. S spoštovanjem Artemis Fowl II.

Prevedla Urša Vogrinc Javoršek

Uradna stran serije: www.artemisfowl.com

Kulska spletna stran fenov: www.artemis-fowl.com

O avtorju

Eoin Colfer

Eoin Colfer (1965) je irski pisatelj, ki se je zaradi velikega uspeha Artemisa Fowla posvetil samo pisanju. Njegov gladko tekoči in berljivi slog je prepričal milijone bralcev po svetu, hkrati pa upravičeno povečal priljubljenost fantazijske literature za mlade – in vse druge. Avtorja lahko obiščeš na www.eoincolfer.com.
 

 

Zbirka SREDNJI SVET

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.