Fejstbuk

Vampirska akademija 3: Poljub smrti

Richelle Mead

Prišla je pomlad in Rose Hathaway se približuje maturi na Akademiji svetega Vladimirja.

slikaOdkar je ubila prva strigoja, se ne počuti preveč dobro. Obhajajo jo črne misli, obnaša se podivjano in, kar je najhujše, zdi se ji, da vidi duhove.

Medtem ko Rose dvomi o svoji prištevnosti, se pojavijo nove težave. Lisa je znova začela eksperimentirati z magijo, nevarnega Viktorja Daškova bodo morda kmalu izpustili na prostost in Rosino prepovedano razmerje z Dimitrijem bo znova vzplamtelo.

 

Toda ko prihrumi smrtna nevarnost, ki spremeni ves njihov svet, mora Rose pozabiti na vse druge skrbi … in izbrati med dvema človekoma, ki ju ima najraje na svetu.

Prelistajte nekaj strani iz knjige

 

 

O avtorici

slika

Škorpijonka Richelle Mead je uspešna avtorica urbanih fantazijskih romanov za mladino in odrasle. Njeno pisanje je zrelo, izpiljeno in črpa iz izjemnega poznavanja mitologije in folklore.

Častno nagrado za pisanje ji je podelila tudi Zveza ameriških knjižnic. Kadar se ji uspe odtrgati od pisanja ali branja knjig, uživa v gledanju pogrošnih resničnostnih oddaj, pokušanju koktajlov in kupovanju oblek, ki jih skoraj nikoli ne obleče. Je zasvojenka s kavo, ponočnjakinja in obožuje vse, kar je čudaško in duhovito.


Nazaj na seznam

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.