Fejstbuk

Vampirska akademija 4: Krvna zaveza

Richelle Mead

Za Rose Hathaway nič več ne bo tako, kot je bilo. Strigojski napad na Akademijo je v temeljih zamajal morojski svet.

slikaSmrtni davek je bil visok. Usoda, še hujša od smrti, pa čaka ujetnike, ki so jih strigoji odpeljali s sabo. Med njimi je Dimitrij Belikov.

Rose se znajde v primežu dveh zavez: prisege, da bo vselej varovala svojo najboljšo prijateljico Liso, poslednjo princeso iz rodu Dragomirjev, in obljube, da bo, če se zgodi najhujše, izsledila in pokončala moškega, ki ga ljubi. Dimitrijeva sled vodi na drugi konec sveta, daleč v sibirska prostranstva. Rose na poti sreča zveste zaveznike in mogočne nasprotnike.

A najhujši boj mora izbojevati sama s sabo. Bo zbrala dovolj moči, da odreši Dimitrija, ali jo bo premamil obet večne združitve na temni strani?
 

O avtorici

slika

Škorpijonka Richelle Mead je uspešna avtorica urbanih fantazijskih romanov za mladino in odrasle. Njeno pisanje je zrelo, izpiljeno in črpa iz izjemnega poznavanja mitologije in folklore.

Častno nagrado za pisanje ji je podelila tudi Zveza ameriških knjižnic. Kadar se ji uspe odtrgati od pisanja ali branja knjig, uživa v gledanju pogrošnih resničnostnih oddaj, pokušanju koktajlov in kupovanju oblek, ki jih skoraj nikoli ne obleče. Je zasvojenka s kavo, ponočnjakinja in obožuje vse, kar je čudaško in duhovito.


Nazaj na seznam

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.