Fejstbuk

Vampirska akademija 5: Klic duha

Richelle Mead

Rose Hathaway se je vrnila k prijateljici Lisi na Akademijo svetega Vladimirja.

slikaZdi se, da bo v miru dokončala šolanje za varuhinjo in se podala na poklicno pot. Toda stvari se zasukajo drugače. Dimitrij, strigoj, ki je okusil njeno kri in ki ji ga ni uspelo pokončati, jo čaka na drug strani šolskih varoval....

V Rusiji je Rose izvedela, da lahko Dimitrija odreši in mu vrne dušo. Za to pa mora obuditi nekatera stara znanstva, ki jih je želela za vedno pozabiti.

 

Če ji uspe, se bo spet znašla pred težko odločitvijo: bo ostala z Adrijanom ali je njena ljubezen do Dimitrija močnejša?

Tudi Lisino življenje je precej razburljivo, saj odkriva neizmerne razsežnosti svojega elementa, vse bolj dejavno pa se vključuje tudi v morojsko politiko. Na lepem pa dvor in ves strigojski svet pretrese strašen dogodek...
 

O avtorici

slika

Škorpijonka Richelle Mead je uspešna avtorica urbanih fantazijskih romanov za mladino in odrasle. Njeno pisanje je zrelo, izpiljeno in črpa iz izjemnega poznavanja mitologije in folklore.

Častno nagrado za pisanje ji je podelila tudi Zveza ameriških knjižnic. Kadar se ji uspe odtrgati od pisanja ali branja knjig, uživa v gledanju pogrošnih resničnostnih oddaj, pokušanju koktajlov in kupovanju oblek, ki jih skoraj nikoli ne obleče. Je zasvojenka s kavo, ponočnjakinja in obožuje vse, kar je čudaško in duhovito.


Nazaj na seznam

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.