Fejstbuk

Harry Potter 6: Princ mešane krvi

J. K. Rowling

Sredi poletja je, a na šipe pritiska meglica, ki ne vodi v ta letni čas. V svoji spalnici pri Dursleyevih na Rožmarinovi Harry Potter nestrpno pričakuje obisk samega profesorja Dumbledora.

slika Ravnatelj po tistem, ki se je ta spoprijel v srditem boju z lordom Mrlakensteinom, skorajda ni več videl, tako da zdaj kar ne more povsem verjeti, da se bo profesor zares prikazal – pa še pri Dursleyjih!

Čemu neki prihaja prav zdaj? Kaj je tisto, kar ne more počakati še teh nekaj tednov, dokler se Harry ne bi vrnil na Bradavičarko? Res nenavaden začetek šestega, najbolj razburljivega in nevarnega leta na Bradavičarki, ko se bunkeljski in čarovniški svet začneta med sabo prepletati …

Že na začetku šolskega leta Harryja čakajo nenavadne spremembe v bradavičarskem osebju. Harry odkrije učbenik za skrivnostne napoje, ki je last skrivnostnega Polkrvnega Princa. Skupaj s Dumbledorjem začne odkrivati skrivnosti Mrlakensteinove preteklosti, konec leta pa ga preseneti tragična smrt, ki za cel čarovniški svet pomeni veliko nevarnost.

Film


Nazaj na seznam

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.