Fejstbuk

Pol divji - 2. knjiga trilogije Polovično življenje

Sally Green

Druga knjiga napete fantazijske trilogije

slikaPotem ko je končno srečal očeta in od njega prejel tri darove, je Nathan še vedno na begu. Najti mora prijatelja Gabriela in rešiti Annalise, ki je ujetnica mogočne črne vešče Mercurie. Najbolj od vsega pa se mora naučiti, kako nadzorovati svoj dar – čudno, divjo novo moč.

Medtem je nadzor nad Svetom belih vešč prevzel Soul O’Brien in vojno s črnimi vešči razširil preko angleških meja. Posledica je nepričakovano zavezništvo med črnimi in belimi vešči, ki so odločeni, da se mu uprejo. Nathan se kot eden od upornikov znajde ob boku starih prijateljev in starih sovražnikov. Toda, ali jim lahko zaupa ali pa je zašel v past?

Prevedla Sanda Šukarov

In kaj je avtorica povedala o knjigi Pol divji? Poglej si video (v angleščini):

Mnenja o knjigi

»Močno pisanje in privlačna zgodba … Tisti bralci, ki jim je bil všeč Pol temni bodo nadaljevanje požrli!«
School Library Journal

O avtorici

slika

Sally Green živi v severozahodni Angliji. Opravljala je že različna dela in imela tudi poklic, leta 2010 pa je odkrila ljubezen do pisanja, ki je zlepa ne mine. Včasih je redila kokoši, danes pa kuha dobre marmelade, ne brani se likanja in rada hodi po Walesu, tudi kadar dežuje. Njena napeta fantazijska pustolovščina o boju za preživetje v skrivnem svetu vešč in veščev bliskovito hitro osvaja bralce po vsem svetu. Prva knjiga trilogije Pol divji je bila nominirana za več nagrad, med drugimi tudi za nagrado Carnegie Medal. Oglej si še spletno stran trilogije, kjer avtorica bralce ves čas obvešča o tem, kako nastajajo njene knjige in kaj se dogaja z glavnimi junaki ...

Prelistaj nekaj strani iz knjige

 

 

 

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.