Fejstbuk

Pol zgubljeni - 3. knjiga trilogije Polovično življenje

Sally Green

Tretja knjiga napete fantazijske trilogije

Pol zgubljeniZavezništvo izgublja vojno in Nathan izgublja razum. Močnejši je kot kdaj prej, a vendar ni nič bliže temu, da bi uničil Svet belih vešč. Razjedajo ga dvomi in sovraštvo do Annalise, ki jo je nekoč ljubil, potem pa je storila nepredstavljivo. Preganjajo ga videnja, v katerih se mu kaže Gabriel v novi luči, ne ve več, komu lahko zaupa.

Da bi lahko zaščitil Zavezništvo črnih in belih veščev, potrebuje močnejše orožje, postati mora neuničljiv, tvegati mora vse, kar ima rad. Pa je to mogoče?

Prevod: Sanda Šukarov

 

Roman Pol zgubljeni je vznemirljiv in presenetljiv zaključek trilogije Polovično življenje angleške pisateljice Sally Green. Napeta fantazijska pustolovščina o boju za preživetje v skrivnem svetu vešč in veščev je bliskovito hitro osvojila bralce po vsem svetu, po njej pa že nastaja film. Za prvi del trilogije je bila avtorica nominirana za nagrado Carnegie medal 2015.

O avtorici

Sally Green

Sally Green živi v severozahodni Angliji. Opravljala je že različna dela in imela tudi poklic, leta 2010 pa je odkrila ljubezen do pisanja, ki je zlepa ne mine. Včasih je redila kokoši, danes pa kuha dobre marmelade, ne brani se likanja in rada hodi po Walesu, tudi kadar dežuje. Njena napeta fantazijska pustolovščina o boju za preživetje v skrivnem svetu vešč in veščev bliskovito hitro osvaja bralce po vsem svetu. Prva knjiga trilogije Pol divji je bila nominirana za več nagrad, med drugimi tudi za nagrado Carnegie Medal. Oglej si še spletno stran trilogije, kjer avtorica bralce ves čas obvešča o tem, kako nastajajo njene knjige in kaj se dogaja z glavnimi junaki ...

Prelistaj nekaj strani

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.