Fejstbuk

Zima zima bela

Maureen Johnson, John Green, Lauren Myracle

Tri zabavne in romantične božične zgodbe

Zima zima belaNa božični večer se mestece ob s snegom zameteni železniški progi spremeni v romantična nebesa. Logično, da se pohod po plundri in mrazu do najbližje restavracije s hitro hrano navadno ne konča s slastnim poljubom šarmantnega neznanca. In nihče ne bi niti v sanjah pomislil, da se lahko na poti skozi snežne zamete zaljubiš v prijateljico, ki jo poznaš že celo večnost. Ali pa da se resnična ljubezen lahko rodi ob vroči kavi v obupno zgodnjem jutru. Seveda je to mogoče le v filmih! Ne? Ali pač ja?

Prevedla Neža Božič

 

Oglejte si napovednik, ki ga je za to knjigo pripravila njena fenica …

Mnenja o knjigi

»Odlična zgodba za prebiranje ob zasneženih večerih!«
Bukla

»Kljub temu, da se dogaja na Božič, je to popolna knjiga!«
Goodreads

»Slastno branje za katerikoli čas v letu.«
Booklist

O avtorjih

Za pisanje treh domiselno povezanih božičnih zgodb so moči združili priljubljeni ameriški pisatelji Maureen Johnson (1973), John Green (1977) in Lauren Myracle (1969). Nastala je knjiga, ki jo je užitek vzeti v roke ob kateremkoli letnem času, po njej pa že nastaja film.

Maureen Johnson

Maureen Johnson je priljubljena ameriška pisateljica, ki je do zdaj objavila deset knjig za mladino.  Nobeno od njenig del še ni bilo prevedeno v slovenščino. Obiščete jo lahko na njeni spletni strani.

John Green

Johna Greena slovenski bralci zdaj že zelo dobro poznajo, saj imamo v slovenščino prevedene že skorajda vse njegove knjige. Živi z družino v Indianapolisu v ameriški zvezni državi Indiana. Z bratom Hankom tvorita dvojec Vlogbrothers, enega najbolj priljubljenih spletnih video projektov na svetu. Lahko se pridružite skoraj poldrugemu milijonu Johnovih sledilcev na Twitterju in na tumblrju ali ga obiščete na spletni strani..

Lauren Myracle

Tudi Lauren Myracle je priljubljena ameriška pisateljica, ki je napisala kopico knjig, med njimi tudi nekaj uspešnic, ki niso dostopne v slovenščini. Več o njej in njenih knjigah lahko izveste na njeni spletni strani.

Prelistaj knjigo

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.