O avtorju

Zoran Milivojević je doktor medicine in psihoterapevt z dolgoletno prakso na področju individualne, partnerske in skupinske terapije.

Kot prvi terapevt v vzhodni Evropi je pridobil najvišji naziv nadzornika in mentorja Mednarodnega združenja za transakcijsko analizo (ITAA) ter Evropske zveze za transakcijsko analizo (EATA).

Je izbrani mednarodni predavatelj na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju, član predsedstva Psihiatrične sekcije Srbskega zdravniškega društva in Zveze društev psihoterapevtov Srbije, delal je tudi na Centru za zdravljenje odvisnosti od prepovedanih drog v Ljubljani in je strokovni direktor inštituta Psihopolis v Novem Sadu.

Obenem je avtor številnih priznanih učbenikov. Najbolj znan in priznan je prav Formule ljubezni, ki je v Srbiji doživel dve izdaji in skupaj deset natisov. Slovenskim bralcem je dobro poznan tudi po priročniku Mala šola za velike starše (2004). Trenutno živi med Ljubljano in Novim Sadom, zaradi izjemnih pedagoških sposobnosti in svežega pristopa je zelo zaželen gost delavnic, kongresov, seminarjev in simpozijev v številnih evropskih državah, pa tudi Kanadi in Avstraliji.

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Ne spreglejte tudi:

slika

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.