In že so tu veseli decembrski dnevi, ko se vse sveti in vse leti na vse strani od vseh dobrot, ki se podajajo naokrog. Čez robove kozarcev in ogromnih skodelic šprica penina in pljuskata kuhan vinček in kakav. Polna usta plus recimo od medice zgovorni ljudje so enako wanderlust drobtine, tako polne koščkov čokolade, da že skoraj niso več vredne svojega imena. Pa tatarski biftek …  Pazite vendar na knjige!

Po drugi strani pa … Na dolgi rok ter večkratna branja Madame Bovary, Dickensonov drobceni Tim, Potterjev Harry, Martinova zmajska kraljica Daenerys itd. enostavno morajo dobiti vaš pečat. Vsi ti – bolj ali manj – junaki ne bi bili več isti, če bi v vaših izvodih knjig, v katerih nastopajo, kar naenkrat izginila vsa »nemarna« knjižna ušesa, zavihana nekoč v naglici, ko ste še posebej napeto poglavje brali res do zadnjega; pa s svinčnikom dopisane opombe in mastni prstni odtisi, za katere si krivdo z vami deli sočna šunka ali pa hrustljava skorjica pečenega purana.

Spet po tretji strani pa ni lepšega darila kot dobra knjiga, še posebej če je ta ena tistih, ki še zmeraj dišijo po svežem iz tiskarne. Za te pa smo tu  mi – Vaš Konzorcij!

Pa srečno v 2020!

 

Vabljeni v knjigarno Konzorcij, kraljestvo knjig.

 

 

Logo MKLJ        

 

    

 

 

Vizitka

Knjigarna in papirnica Konzorcij
Slovenska 29, Ljubljana

Odpiralni čas >
Kontakti >

INFORMACIJE

Za vas bomo poiskali knjige, revije, stripe itd., vam sporočili cene, knjige poslali po pošti...
VPRAŠAJTE NAS

 

 

Prijava na E-novice

Vabljeni na Zmenek s knjigo!

Spletna knjigarna

Emka.si

Preverite, če je knjiga, ki je na Emka.si, na voljo v Konzorciju.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.