Skip Navigation LinksDomovKnjigarne in papirniceTrubarjev antikvariatOdkupimo ali poiščemo

Odkupimo, prodamo, poiščemo

Po emailu nam pošljite knjižno željo; mi vam knjigo poiščemo in vas obvestimo takoj, ko pride v hišo. Ker so nekatere knjige zelo redke in jih je težko najti, je potrebno vedeti, da lahko iskanje traja kar nekaj časa - včasih tudi kakšno leto ali več. Evidenco iskalcev običajno vodimo 4 leta.

Če se vam je knjig preveč nabralo in ne veste kam z njimi, pošljite e-mail s spiskom knjig, ki jih želite prodati; lahko nam ga posredujete tudi osebno ali po pošti. Spisek bomo pregledali in odkupili knjige, ki jih potrebujemo. Ocenitev traja od enega tedna do deset dni; če se z zneskom strinjate, vam knjige odkupimo, v nasprotnem primeru vam jih vrnemo. 

Ne odkupujemo knjig, ki so zamazane, polite, raztrgane, popisane ali pa so predolgo ležale v vlažnih prostorih. Dovoljujemo si diskrecijsko pravico, da kljub predhodni odobritvi zavrnemo knjige, ki ne ustrezajo splošnim kriterijem.

Ko se skladišče napolni, odkup zaustavimo za mesec ali dva; v tem času nam še vedno lahko pošljete spisek knjig za odkup, vendar pa se dostava in odkup knjig izvršita šele v času, ko ponovno začnemo z odkupom. ŠOLSKIH KNJIG NE ODKUPUJEMO IN NE PRODAJAMO! Ravno tako NE ODKUPUJEMO KNJIG, ki so zamazane, polite, strgane, podčrtane s kemičnim ali z drugimi barvnimi pisali ali pa so odpisane iz knjižnic.

Že nekaj let ne odkupujemo več starejših enciklopedij (Jugoslovanske, likovne, glasbene, pomorske, medicinske, enciklopedije Leksikografskega zavoda, Enciklopedije Slovenije), splošnih leksikonov, priročnikov, podatkovnikov, starejših slovarjev (z izjemo poljskega, madžarskega, makedonskega, portugalskega, albanskega ali večjih slikovnih slovarjev) in zbirk kot so: Naša beseda, Beseda sodobnih jugoslovanskih avtorjev, Vrhunci stoletja, broširana izdaja 100 romanov, Umetnost v slikah in Zgodovina v slikah.

Želje in spisek knjig za odkup nam lahko pošljete na E-naslov

antikvariat@mk-trgovina.si.

 

POSEBNO OBVESTILO

 

Od 03. junija 2019 do predvidoma začetka septembra ne bomo odkupovali knjig!
V tem času bomo sprejemali samo knjige, za katere smo bili dogovorjeni pred 03 06. 2019. Še vedno nam lahko pošljete sezname z naslovi knjig, ki bi jih želeli prodati vendar bomo izbrane knjige sprejemali šele takrat, ko ponovno začnemo z odkupom.

Hvala za razumevanje!

 

 

 

Kontakt

Trubarjev antikvariat
Mestni trg 25, Ljubljana
Telefon: 01 244 26 83
Odpiralni čas >>

E-naslov:
antikvariat@mk-trgovina.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.