Skip Navigation LinksDomovKnjigeCiciklub

Ciciklub

Ugodnosti, ki jih uživajo člani Cicikluba

Otrok vsako četrtletje dobi na dom barvni katalog, ki je naslovljen nanj. Že pri treh letih lahko sam izbere knjigo, ki si jo želi. Naročite jo po pošti, telefonu, internetu ali skupaj z otrokom obiščete cicikotiček, kjer si knjigo lahko tudi sam ogleda. Enkrat mesečno se v cicikotičkih po vsej Sloveniji na pravljičnih uricah in delavnicah sreča z otroki, ki tako kot on uživajo v poslušanju pravljic in v branju. Dodatna ugodnost za člane so so cenejše vstopnice za raznovrstne otroške prireditve ali popusti za tečaje.

Vabljeni na domačo stran: www.ciciklub.si

V Ciciklubu kupujete po najnižjih cenah!

Pri vsakem nakupu prihranite 20 % – pri nakupu knjig, ki so izbrane za najknjige, pa prihranite tudi do 30 %! Predvsem pa najnižji znesek nakupa ni določen, Ciciklub pa vam ponuja pestro in bogato ponudbo: vsak mesec kupite eno knjigo, igračo ali igro, CD ali DVD.

Bogata in raznovrstna ponudba knjig za otroke

V brezplačnem katalogu z več kot 100 knjižnimi naslovi boste našli knjige-igrače za najmlajše ter bralne in priročniške knjige za otroke. Ob knjigah beseda strokovnjaka opozarja na prednosti in koristi posamezne knjige za vašega otroka, starši pa lahko izberete tudi literaturo zase o negi, vzgoji in zdravi prehrani otrok.

Branje in koristi branja za vašega otroka

Z vpisom v Ciciklub otroku omogočimo dostop do knjig-igrač in mehkih knjig že v najnežnejšem obdobju, kasneje ga spodbujamo, da si knjigo iz kataloga izbere sam. S tem, ko mu privzgojimo ljubezen do knjige, mu pomagamo pri doseganju boljšega uspeha v šoli – tako v osnovni kot v nadaljnjem šolanju.

Ob vpisu prejme novi član eno knjigo brezplačno. Izkoristite ponujeno priložnost, saj se bo bogato obrestovala – tako vam kot vašim otrokom – in obiščite Ciciklubovo spletno stran www.ciciklub.si.

Vstopite v svet branje in domišljije, vpišite se v Ciciklub >>>

Portal Ciciklub

Na portalu najdete štirikrat več knjig, CD-jev, DVD-jev, iger in igrač kot v tiskanem katalogu in udobno naročate 24 ur vsak dan. Otroci se lahko na naši spletni strani zabavajo – igrajo igrice, barvajo pobarvanke in rešujejo uganke, starši pa preberete strokovne nasvete o vzgoji, prehrani, zdravju …
Ciciklub

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.