V času, ko so trgovine zaprte, lahko našo ponudbo varno in udobno nakupujete prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Preverite.

Skrivnostne ure

Agatha Christie

Sheilo Webb, strojepisko iz agencije Cavendish, pošljejo na popoldanski delovni obisk h gospodični Pebmarsh. V hiši jo čaka neprijetno presenečenje – na tleh leži zaboden moški.

Okoli trupla je razpostavljenih šest ur, vse kažejo trinajst minut čez četrto, prav takrat pa stenska ura s kukavico oznani, da je tri. Trenutek zatem se domov vrne slepa lastnica hiše in skorajda pohodi truplo. Sheila kriče zbeži ven in se zaleti v mladega obveščevalnega agenta Colina Lamba. Policija se loti raziskovanja umora in takoj se izkaže, da je vizitka mrtvega moškega lažna, zato ne vedo, kdo dejansko je. Colinov prijatelj, inšpektor Hardcastle, na pomoč kmalu vpokliče slavnega detektiva Hercula Poirota.

Agatha Christie (1890–1976) upravičeno nosi naziv najbolj brane pisateljice detektivskih romanov na svetu. Mojstrski zapleti v skoraj sto romanih so še vedno privlačni in vabljivi za vse ljubitelje dobrih kriminalk, predvsem zaradi pisateljičinega edinstvenega sloga, deloma pa tudi zato, ker so upodobljeni v številnih filmskih in televizijskih priredbah.

»Mojstrska detektivska zgodba.« - New York Times

»Mojstrski zapleti v romanih Agatha Christie so še vedno privlačni in vabljivi za vse ljubitelje dobrih kriminalk, tako zaradi njenega edinstvenega sloga kakor tudi zato , ker so to izvrstne zgodbe za filmske, televizijske in gledališke priredbe.« - Delo

Leto izida: 2019

Število strani: 304

ISBN/EAN: 9789610152095

Mere izdelka: 14,8 x 20,8 x 2,6

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Jerca Kos

Zbirka: Krimi

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

Joe Abercrombie: Odloči naj vojna
Priporočila urednikov

Fantazijski svetovi vabijo

Preglejte priporočila urednikov Mladinske knjige in Cankarjeve založbe – od temeljnih del fantazijske književnosti do sodobnih uspešnic.

Raztrgajmo nebo - poskusno branje

Poskusno branje: Raztrgajmo nebo

Zbirka Esenca - 15 let

Nujno esenčno branje s poglobljenim uvidom

Nakup-na-daljavo_Jan-21_HERO

Hitro in udobno do knjig

Naše knjige lahko kupujete varno, udobno in brez stresa prek spleta, telefona ali elektronske pošte.

Menu