Skip Navigation LinksDomovKnjigeReader's DigestO Reader's Digestu

O Reader's Digestu

Partner z 90-letno tradicijo

Podjetje Reader’s Digest Association, Inc., ustanovljeno leta 1922 v ZDA, je mednarodna založniška hiša, ki se ukvarja z založništvom revij, knjig in glasbe, ki jih distribuira predvsem s pomočjo neposrednega trženja. Je podjetje, predano izobraževanju, zabavanju in povezovanju svojih kupcev po celem svetu.

Njihova vodilna edicija, revija v mini formatu, Reader’s Digest, je najbolj brana revija na svetu, saj vsak mesec izide v 21 jezikih in doseže skoraj 100 milijonov bralcev v več kot 60 državah po vsem svetu.

Sodelovanje med Založbo Mladinska knjiga in Reader's Digestom

V okviru sodelovanja med Založbo Mladinska knjiga in podjetjem Reader's Digest Association, Inc., v Sloveniji že od aprila leta 2006 izdajamo revijo Reader’s Digest Slovenija, poleg tega pa tudi knjige (priročnike, zbirke romanov itd.) ter glasbene in video izdaje. Le-te nastajajo v koprodukciji in se tržijo s promocijskimi poštnimi akcijami, ki so usmerjene na naslove izbranih prejemnikov.

Bistven del naše promocije je velika nagradna igra, ki poteka hkrati s promocijo naših založniških izdaj.

Dober odziv bralcev na skupne založniške izdaje, dolgoletna tradicija obeh založb in ugled Založbe Mladinska knjiga so pripomogli, da smo postali vodilno založniško podjetje na slovenskem trgu in tudi na trgu držav nekdanje Jugoslavije, na Hrvaškem in v Srbiji.

Z namenom, da bi izdajali knjige, ki bi ugajale najširšemu krogu bralcev, vsako leto preko ankete vprašamo naše kupce, kaj želijo brati. Knjižne izdaje MKZ in Reader's Digesta tako pokrivajo široko paleto najrazličnejših področij, od knjig za zdravo življenje, kuharskih in jezikovnih priročnikov, do izdaj, ki prinašajo znanja s področij geografije, zgodovine in praktičnih znanj (vrtnarjenje, sam svoj mojster, nasveti za dom, …), leposlovja, ne manjkajo pa tudi prisrčne zbirke pravljic za najmlajše.

V zadovoljstvo svojih strank dobavljamo naročene knjige neposredno na domači naslov naročnika. Tako jim ni potrebno brskati po knjižnih policah v knjigarni, da bi se seznanili z našo ponudbo, ampak lahko med pestro ponudbo knjig, glasbenih in video izdaj izbirajo kar v udobju svojega doma.

Več o mednarodnem podjetju Reader's Digest.

Jamstvo 100-odstotne kakovosti

Vaše naročilo bomo obravnavali strogo zaupno. Če z naročenim ne boste zadovoljni, lahko izdelek v 14 dni od prejema vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

V primeru, da je naročeni izdelek poškodovan ali ne ustreza merilom kakovosti, ga bomo zamenjali na naše stroške ali vam vrnili kupnino. Vodilo našega poslovanja je ustreči vsakemu kupcu.

Zakaj prirejamo nagradne igre?

Odkrito rečeno, da pritegnemo vašo pozornost. Nagradne igre prirejamo iz enakega razloga kot imajo trgovine izložbe: da usmerimo vašo pozornost k naši ponudbi. Naš namen je dobro predstaviti svoje izdaje in ponudbe posredovati čim širši skupini potrošnikov.

Verjamemo, da je možnost osvojitve nagrad za kupce dodaten razlog, da se odzovejo na našo ponudbo. Seveda pa je glavni razlog za nakup kakovost naših knjig. Sodelovanje v nagradni igri je brezplačno. V njej lahko sodelujejo samo prejemniki naših promocijskih gradiv. Sodelovanje ni pogojeno z nakupom, vsi prejemniki promocijskega gradiva lahko sodelujejo pod enakimi pogoji za vse vrste nagrad, ne glede na to, ali kupijo izdajo iz naše ponudbe ali ne.

Nagrade žrebamo v prisotnosti tričlanske komisije in notarja, izžrebance pa o tem pisno obvestimo.

Izvleček iz pravil nagradne igre

Sodelovanje ni pogojeno z nakupom izdelka. Dokumente, izdane na ime prejemnika, mora prejemnik vrniti do datuma zaključka nagradne igre. Žrebanje se izvaja na sedežu podjetja Založba Mladinska knjiga ob prisotnosti komisije in notarja. Če se ugotovi, da je izžrebani dobitnik Velike nagrade dokumente odposlal v 14 dneh od prejema ponudbe, se k znesku velike nagrade doda še znesek Dodatka za pravočasni odgovor.

Nagrajenci bodo obveščeni po pošti. Promocijsko gradivo, izdano na ime prejemnika, ni prenosljivo. V žrebanju lahko sodelujejo le osebe, ki so prejele dokumente, izdane na svoje ime. Pridržujemo si pravico javne objave imen in slik nagrajencev v časopisih in promocijskih gradivih. Zaposleni v Založbi Mladinska knjiga in njihovi ožji sorodniki ne smejo sodelovati v nagradni igri.

Nagrada za ekspresni odgovor

To je nagrada, za katero se lahko potegujejo tisti, ki na naše ponudbe odgovorijo najhitreje  -  v 7 dneh od prejema naše ponudbe. Sodelujejo lahko vsi prejemniki ponudbe, ki so svoj certifikat in poseben kupon za ekspresni odgovor poslali nazaj na naš naslov najkasneje v 7 dneh od prejema ponudbe. Sodelovanje ni pogojeno z nakupom izdelka. Tudi ti izžrebanci bodo o nagradi obveščeni po pošti.

Varovanje osebnih podatkov

Nagradna igra in promocija naših izdaj sta usklajeni z veljavno zakonodajo Republike Slovenije. Prizadevamo si, da so podatki o naših strankah varni, zato z njihovimi naslovi in ostalimi podatki upravljamo v skladu z zakonskimi predpisi. Kdor v prihodnje ne želi sodelovati v nagradni igri in prejemati našega promocijskega gradiva, se lahko odjavi iz liste prejemnikov, če nam to sporoči pisno ali nas pokliče v oddelek za oskrbo kupcev na telefonsko številko: 01 241 3661.

Kontakt

Reader's Digest
Mladinska knjiga Založba, d.d.
Slovenska 29
1536 Ljubljana

E-naslov:  inford@mkz.si
Telefon: 01 241 3661
Faks: 01 425 2833

Reader's Digest na Emka.si

Nekatere najbolj priljubljenih lahko sedaj kupite tudi na spletni strani Emka.si.

Emka.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.