Skip Navigation LinksDomovKnjigeReader's DigestPogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Imate vprašanje v zvezi z veliko nagradno igro podjetij Založbe Mladinska knjiga in Reader's Digest?

Zakaj pripravljamo nagradne igre?

Velika nagradna igra je nagradna igra Založbe Mladinska knjiga in mednarodne založbe Reader's Digest. Pripravili smo jo zato, da bi na ta način opozorili na pestro ponudbo naših skupnih založniških izdaj in hkrati svojim naslovnikom ponudili nekaj več.

Kdo ali kaj je Reader's Digest?

Naš poslovni partner Reader's Digest je široko razvejano mednarodno podjetje, ki se ukvarja z založništvom, direktnim trženjem in distribucijo revij, knjig, glasbenih izdaj in drugih založniških izdelkov in storitev. Podjetje deluje že 90 let (več o podjetju).

Kje smo pridobili informacije o naslovih prejemnikov naše ponudbe?

Naslovi so bili računalniško naključno izbrani z velikega seznama naslovov nekdanjih sodelavcev, kupcev, članov knjižnih klubov in iz javnih baz podatkov. Izbor se izvaja v skladu z zakonodajo Republike Slovenije.

Kdo lahko sodeluje?

Sodelujejo lahko vsi, ki so prejeli našo promocijsko ponudbo z osebnimi dokumenti za udeležbo in bodo do zaključka tekoče velike nagradne igre stari najmanj 18 let. Osebni dokumenti so izdani na ime sodelujočega in niso prenosljivi.

Kdo ne more sodelovati v nagradni igri?

V veliki nagradni igri ne morejo sodelovati uslužbenci Založbe Mladinska knjiga in njihovi družinski člani ter tisti, ki do zaključka tekoče velike nagradne igre ne bodo dopolnili 18 let. Sodelovati ne morejo niti tisti, ki niso prejeli naše ponudbe.

Ali je sodelovanje res brezplačno?

Vsak prejemnik naše ponudbe se sam odloči, če želi sodelovati v nagradni igri ali ne, če želi naročiti naš izdelek ali ne. Svoj odgovor lahko pošlje v ovojnici DA ali NE. V obeh primerih se vključi v finalni krog žrebanja. Nakup našega izdelka ni pogoj za sodelovanje.

Kakšne obveznosti imamo, če naročimo izdelek?

Vsak naročnik je dolžan poravnati le ceno izdelka, ki ga je naročil ter strošek pakiranja in pošiljanja tega izdelka. Ko prejme naslednjo ponudbo z možnostjo sodelovanja v nagradni igri in nakupa novega izdelka se lahko odloči, če bo še naprej sodeloval ali ne, če bo tudi ta izdelek naročil ali ne. Sicer pa nima nobenih dodatnih obveznosti.

Ali se z vsakim odgovorom na ponudbo ponovno uvrstimo v nagradno igro?

Vsakič, ko prejmete našo ponudbo in odgovorite z eno izmed ovojnic, se ponovno vpišete v register za nagradno žrebanje. Vsakič se vpišete z novim osebnim dokumentom za udeležbo in vsakič z novo osebno številko za žrebanje. Na koncu imate »v bobnu« za žrebanje vse svoje osebne dokumente, ki ste jih odposlali do zaključka tekoče velike nagradne igre. Kateri koli izmed njih je lahko izžreban.

Kako se žrebajo nagrade?

Žrebanje se izvaja računalniško, nadzira ga posebna komisija v prisotnosti notarja. Računalnik izžreba osebno številko udeleženca, ki je zapisana na osebnem dokumentu. Izžreba lahko katero koli izmed osebnih številk, ki jih je udeleženec s svojimi dokumenti poslal, medtem ko je potekala nagradna igra. Žreba se od najvišje do najnižje nagrade. Izžrebajo se vse razpisane nagrade.

Kam in kako lahko oddamo osebne dokumente za udeležbo?

Pošljete jih po pošti v eni izmed priloženih ovojnic za odgovor. Lahko jih prinesete tudi osebno na sedež Založbe Mladinska knjiga v Ljubljani. Prodajni zastopniki, knjigarne ali telefonski kontakti niso pravilen način za oddajo osebnih dokumentov za udeležbo v nagradni igri.

In če boste izžrebani?

Vse izžrebance velike nagradne igre bomo nemudoma obvestili. Izplačilo nagrad poteka v skladu s pravili velike nagradne igre. Vse se izvaja v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije.

Kontakt

Reader's Digest
Mladinska knjiga Založba, d.d.
Slovenska 29
1536 Ljubljana

E-naslov:  inford@mkz.si
Telefon: 01 241 3661
Faks: 01 425 2833

Reader's Digest na Emka.si

Nekatere najbolj priljubljenih lahko sedaj kupite tudi na spletni strani Emka.si.

Emka.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.