Skip Navigation LinksDomovKnjigeSvet knjige

Svet knjige

Branje nas povezuje že 40 let

Knjižni klub Svet knjige svojim članom že 40 let prinaša odlične knjige za vso družino. S svojim delovanjem povezuje kar 65.000 ljubiteljev knjig. V Svetu knjige je vedno član v središču pozornosti, za njegovo zadovoljstvo pa knjižni klub jamči s skrbnim izborom odličnih, vznemirljivih in aktualnih knjig, s prvovrstno storitvijo in prijaznim svetovanjem v klubskih centrih in po drugih poteh naročanja.

Vabljeni na www.svetknjige.si

Izkoristite prednosti in ugodnosti, ki jih prinaša članstvo v Svetu knjige!

Brezplačni katalog

Vsako četrtletje člani prejmejo 84-stranski, brezplačen barvni katalog z okoli 600 izdelki, z veliko podatki in informacijami o knjigah in knjižnem dogajanju doma in po svetu.

V pestri ponudbi so najbolj sveže in »vroče« svetovne knjižne uspešnice, vrhunska klasična dela, priljubljena dela za otroke in mladino, najnovejše CD-plošče, filmi in igrače, uporabni priročniki in vznemirljiva dokumentarna dela. Na vidnem mestu je vsakokrat označen tudi datum, ki pomeni rok za nakup v aktualnem četrtletju. Do tega datuma velja najnižja cena knjige četrtletja (50 ali celo 60 % nižja cena knjige!).

Bogata ponudba in odličen izbor knjig najvidnejših slovenskih založb

V vsakem četrtletju je v program uvrščenih ok. 60 novosti, skrbno izbranih leposlovnih del, priročnikov ter knjig za otroke in mladino 20 slovenskih založb.

Zajamčeni 20 % popust za knjige

Cene vseh knjig, uvrščenih v program, so za člane zajamčeno 20 % nižje kot v knjigarnah, cene nekaterih knjig pa so znižane skoraj za polovico. Še posebej skrbno je izbrana knjiga četrtletja, namenjena širokemu krogu bralcem in po izjemno ugodni.

Člani lahko po posebej znižani ceni izbirajo še: knjigo sezone in roman sezone ter ekskluzivne izdaje, ki pa so na voljo samo članom Sveta knjige. Z dodatnimi popusti je nagrajena tudi zvestoba klubu.

Vse poti vodijo do knjige!

Člani naročajo iz udobnega naslanjača po telefonu, internetu, s SMS-sporočili ali po pošti. Po želeno knjigo, igro ali igračo in druge izdelke lahko pride tudi v enega od 21 klubskih centrov po vsej Sloveniji.

Številne dodatne prednosti in ugodnosti!

Člani lahko uveljavljavljajo popust tudi pri obisku gledaliških predstav in koncertov, pri drugih nakupih, na turističnih izletih in privlačnih potovanjih v tujino.

Ena sama članska obveznost

Član se vpiše v Svet knjige za dve leti. Njegova edina članska dolžnost je, da štirikrat na leto kupi knjigo ali kateri koli drugi izdelek iz rednega programa. najnižji znesek nakupa ni določen. Članstvo je brezplačno.

V Svetu knjige ves čas pripravljamo nove prednosti in ugodnosti, s katerim želimo še bolj razveseliti člane. Tako naša obljuba, da se bo ta svet zanesljivo še naprej vrtel okoli članov, zagotovo drži tudi naprej.

Svetknjige.si

Na www.svetknjige.si najdete dvakrat več knjig kot v tiskanem katalogu po znižanih klubskih cenah, zadnje novice in obvestila o dogodkih ter najnovejšo ponudbo za nove člane!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.