Mala kraljična

slika

Moje dogodivščine

Mala kraljična na Emka.si

slikaGA LAHKO OBDRŽIM?
Mala kraljična je prepričana, da je njen paglavec najimenitnejša živalca na vsem svetu. Domek mu je uredila v stekleni posodi ob svoji postelji, vanjo pa nalila svežo vodo in posadila vodne rastline iz grajskega ribnika. Prijatelji ji skušajo dopovedati, da paglavec ni hišni ljubljenček, Mala kraljična pa se ne zmeni zanje – dokler je nekega jutra ne čaka veliko presenečenje!

 

slikaHOČEM ČARATI! – knjižica z nalepkami
Dame in gospodje, mačke in psi, dobrodošli v čudežni knjigi z nalepkami Male kraljične! Med pripravami na edinstveno čarovniško predstavo Mala kraljična ugotovi, da je čaranje lahko zelo zapleteno. Mala kraljična je našla svoj klobuk in pomahala s čarobno paličico. Čas je, da se ji pridružiš pri čaranju in prilepiš nalepke na pravo stran.

 

slikaHOČEM SVOJE NOVE ČEVLJE! Mala kraljična se je trdno odločila, da ne bo obula novih čevljev. Služabnica ji kljub temu prinese posebno škatlo. Rdeči čevlji, ki se skrivajo v njej, so prečudoviti! Mala kraljična jih tako vzljubi, da jih sploh noče več sezuti!

 

slikaNE BOM SE POČESALA! Mala kraljična sovraži česanje. Nekega dne pa kralj in kraljica privolita, da Mala kraljična postane glavna spletična, odgovorna za česanje. Navdušena deklica poskrbi, da so pričeske vseh prijateljev v gradu lepo urejene, svojo pa pusti za konec… S katastrofalnimi posledicami!

 

slikaNOČEM BITI PREHLAJENA! Napočil je težko pričakovani dan kraljevskega piknika! Mala kraljična se ga je že dolgo veselila, zjutraj pa se je zbudila z grdim prehladom. Vendar je odločena, da ji bolezen ne bo prekrižala načrtov, četudi to pomeni, da bo morala malce prikrojiti pravila!

 

slikaZABAVA NA SONCU Hip, hip, huraaa! Kakšen čudovit dan! Mala kraljična in njeni prijatelji se zabavajo na soncu. Knjižica je polna sestavljank, besednih iger in pobarvank.V njej najdeš celo posebno papirnato lutko Male kraljične, ki jo lahko izrežeš in oblečeš v njena najljubša oblačila!

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Komentarji

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.