Moj planet

December 2019

Nagrajenci nagradnega natečaj Moja muca

 

Vse nagrajene in na plakatu objavljene fotografije so odlične! Zato ste, dragi planetovci, zmagovalci prav vsi! Veseli smo, da je med vami toliko ljubiteljev živali in fotografije. Naj edinstveni mačji plakat krasi vaše sobice ali stene učilnic.

 
NAGRAJENCI NATEČAJA

Devetletna Teja Cerkvenik iz Divače nas je razveselila s fotografijo neskončno ljubkega mladička v travi. Prejela bo knjigo MKZ in paket bombončkov Šumi. 


Evelina Šorn z Vranskega pa nam je poslala mucko v akciji. Ne vemo, kaj je pritegnilo pozornost mehke lepotice. Morda muha? Ali ptica? Skratka čestitke za zanimivo fotografijo! Evelina prejme knjigo MKZ in paket bombončkov Šumi.


Dvanajstletni Miha Marko z Braslovč pa se je lotil težje naloge. Fotografiral je mucka na drevesu in uspelo mu je, saj je bil pravi trenutek na pravem mestu in v objektiv ujel toplino navihanega mačjega mladička. Miha bo prejel knjigo MKZ in paket bombončkov Šumi.


Dvanajstletna Vita Pirš iz Ljubljane nas je očarala s pravo mačjo eleganco, ki je barvno usklajena z domačim ambientom in priča o tem, da je muca enakovredna družinska članica. Vita bo prejela majico in kartice Moj planet.


Trinajstletna Mariša Kos iz Podljubelja nas je presenetila z muco, postavljeno pred čudovite Karavanke, in vzdušjem, ki ga pričara le Gorenjska! Mariša bo prejela majico in kartice Moj planet.


Enajstletni Jan Podobnik iz Cerknega je pravi mojster portretov. Poslal nam je kar dva odlična mačja portreta, za kar mu iz srca čestitamo. Jan bo prejel knjigo MKZ in kartice Moj planet.


Maja Bajželj
odgovorna urednica revije Moj planet    
 

 

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious


 

slika

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.