Moj planet

December 2019

Vaša pošta

 

slika

 

slika

 

slika

 

Živijo, Moj planet!!!
Vas naravnost obožujem, ste najboljša revija, kar jih poznam. Moja najljubša žival je konj. Želim si ga že 8 let. Zato prosim, napišite kaj o konjih ali pa o osličkih. Želim tudi, da opišete kaj o kačah. Rada jih imam, ampak jih ne obožujem. Želim si, da bi opisali, kako se bolje razumeš z žrebički. Upam, da boste upoštevali moje želje. Najbolj mi je všeč Aljin ali Nušin kotiček, rada imam tudi članke o živalih in o svetu. Želim si, da bi napisali kaj o Nizozemski, o deželi Friziji in da bi opisali tudi konja frizijca. Hvala že za vnaprej. Sem vaša največja oboževalka!!!

 

Pozdravljeni!
Obožujem vašo revijo, posterje, sive celice, stripe ... Imam predlog za vas. Zanima me, kako sploh nova številka Mojega planeta nastane, zato vas prosim, če bi lahko napisali kaj o tem ...
Hvala! 
LP Neža

 

VI  STE  NAJBOLJŠA REVIJA NA SVETU!!!!
Vsaka vaša številka mi nariše nasmeh na obrazu, pa čeprav imam še tako slab dan. :). Mojiplanetovci z navdušenjem beremo vaše rubrike. Kaj pa,če bi  poskusili tudi mi prispevati kakšen članek, tako da bi v vsaki številki objavili rubriko naših prispevkov (o živalih, znanosti)? Kaj pravite?
Rada vas imam. Hvala za to, da obstajate!
LP :)  

 

Hoj,
Želim si, da bi kaj napisali o zajčkih. Le ni mi to všeč, da tako dolgo čakaš na dr. Vetka. To mi ni zelo všeč, ste pa zelo dobri!
Nik, 11 let

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

Dragi Moj planet!

Vi ste najboljša revija na svetu! Zelo so mi všeč EKOSISTEM, ZAKAJ? KAKO?, FOTOGRAFIJA MESECA, DR. VETKO, PLANETOV STRIP, DIVJE ŽIVALI, MOJ TEST, NUŠIN KOTIČEK in MOJ PLANET PRIPOROČA. 
Svetovala bi vam, da v MOJ PLANET PRIPOROČA daste tudi kakšno knjigo za slabe bralce (mogoče ima kakšen bralec Mojega planeta bratca ali sestrico, ki malo slabše bere in tako bi se lahko malo »učil« bolje brati), na primer Čarobni živalski prijatelji ali Čarovnica Lili. 
Želim si tudi, da bi v reviji objavili kaj o kuncih (ker sem ljubiteljica živali). Še eno prošnjo imam ali bi lahko v reviji imeli eno ali dve strani šal oz. smešnic ali smešnih zgodb iz naših življenj (lahko bi bile tudi izmišljene, samo da bi se med branjem malo nasmejali). Hvala že v naprej, ter srečno z revijo.

Lana, 10 let

 

 

slika

 

Moj planet,
Zelo rada imam muce in si želim tudi psa. Rada bi, da napišete kako se starše prepriča za psa, če nočejo da ga imam. Imamo pa dosti prostora. Všeč mi je tudi strip in vse o živalih. Želim si več posterjev in čestitam za rojstni dan VSE NAJBOLJŠE MOJ PLANET <3<3<3 
Pikapolonica, 9 let

 

Živijo Moj planet!
Zelo bi bila vesela če bi objavili kaj o zgodovini uhanov ali o New Yorku!
Še naprej bodite tako super!!!

 

DRAGI MOJ PLANET
zahvaljujem se ti za vso znanje ki si mi ga podaril. Želim si, da bi v naslednji številki bil poster o konjih in da bi bilo kaj napisano o planinskih in navadnih pupkih  
HVALA ŽE ZA VNAPREJ !:) :)
Ema, 10 let

 

Hej, Moj Planet ! 
Vi ste najboljša revija na svetu! Poletni Moj planet je nadodličen. Prebral sem vse od a do ž. Zanima me kaj dobimo za nagrado za fotografijo ljubljenčka. Tudi jaz se potapljam, zato mi je bil članek o čistilnih ribah zelo všeč. Rad bi več posterjev in stripov. Želim vam lepe počitnice. Še bodite tako dobri.
Siruis, skoraj 12 let  

 

Dragi Moj planet!
Vi ste najboljša revija.
Rada bi še veliko posterjev in stripov.
Obožujem vas!!!
Neja, 10 let

 

Živijo!
V vaši reviji ni prav nič dolgočasnega. V vsaki reviji se nekaj naučiš. Želim si, da bi bilo kaj napisano o skobčevkah in domačih živali. Rad jih imam in eno skobčevko tudi imam veliko pišete o Zemlji kdaj pa bi lahko pisali tudi o kakšnem drugem planetu ali našem osončju. To je vse pa pozdravite Lojzeta!
Tita, 10 let

 

Lahko bi malo več objavljali o konjih in psih (doma imam psičko Tiksi pasme cavalir king cales spaniel ampak je stalirizirana.
I LOVE HORSES AND DOGS!
Gloria, 11 let

 

Ojla!
Najprej bi vas pohvalila, ker je vaša revija Z-A-K-O-N! Zdi se mi super branje za vsakogar, sploh za nas, ki smo po duši naravoslovci;) Imam en predlog...kaj ko bi imeli rubriko o znanosti...na primer, da bi bil v vsakem izvodu opisan en pomemben znanstvenik ali izumitelj, ali pa konec koncev vsakodneven predmet in kako so ga izumili...kaj pravite? Za znanstvenika bi lahko opisali Nikolo Teslo ali kot fizika Stephena Hawkingsa...
LP
Ana

 

Ojla MOJ PLANET!
Sem v pričakovanju nove, zanimive in poučne številke.
Upam da bo še več o opicah in levih, pticah in tako dalje.
Najbolj se veselim dr. Vetka.
Hvala za poučne revije, MOJ PLANET
Mariša, 9 let in pol

 

Najprej bi vas lepo pozdravila! Vaša revija je super in jo imam naročeno že kar nekaj let. Vendar bi dala predlog, da bi še bila v reviji rubrika oz. poglavje naravne lepote sveta. To poglavje je bilo meni najljubše vendar je potem ni bilo več. Dam vam samo predlog, da bi jo dali v revijo še enkrat. Hvala!

Nina, 13 let

 

Dragi Moj planet,

zelo ste dobra revija in zelo rada jo berem. Najbolj mi je všeč Nušin kotiček in dr. Vetko. Želim si da bi pisalo več o konjih. Ker jih imam zelo rada. Komaj čakam, da izide naslednja revija.

Kaja, 10 let

 

Dragi Moj planet!

Ti si moja naj revija v vesolju. Prosila pa bi te,če je lahko kdaj poster z opico.

Pia, 10 let

 

Olja!
Sicer sem vam že pisala (glede ameriškega goža...) pa vam še enkrat:-) Vaši članki so mi taaakooo zelo všeč! Ste najbolj carska revija na svetu (prejmete mojo Nobelovo, pa Oskarja...)! Ne želim biti tako...kako naj se izrazim...vsiljiva, ampak bi napisali članek o ameriških gožih?... Tega bi bila strašno vesela:-) En lep pozdrav!:-D

Ana, 12 let

 

Hoj!
Vi ste najboljša revija ever. Res veliko novega izvem je zelo poučna in zabavna. prosim, če bi lahko v naslednji številki objavili kaj o vesolju na splošno...recimo o meteoritih, meteorjih in številnih drugih ...
Res lepo prosim.
Hvala že vnaprej:)

Ella

 

Dragi Moj planet,

ti si zelo kulska in super revija. Meni se zdi, da je bi bilo lahko več o živalih. Jaz jih imam zelo rad. pa tudi vesoljski članki me zelo zanimajo. Carski je tudi strip. pa še več bi posterjev pa tudi nagrad.

Jack, 10,5

 

Dragi moj planet!

Pri vaši reviji mi je najbolj všeč, ko so spisi o živalih kot so npr. levi, opice, miši. Želim pa si da bi velikokrat in malo bolj izrazito pisali o volkvih, lisicah, risih, tigrih in kakadujih ali papigah.

Sara Volk,10 let

 

Hoii!
Ste THE BEST revija EVER kar verjetno že veste XD.Všeč mi je rubrika dr.Vetko pa stripi pa rekorderji iz živalskega vrta pa vse mi je ZLOOOO všeč. Rada mam stripe LOL. Neki bi vas pa prosila. Ker ste tko cool revija pa mate tko cool članke bi vas prosila, de taki ostanete do konca lajfa. res ste COOl. Aja pa še moja druga prošnja PROSIM če v naslednji številki objavite kaj o ribah (recimo o Zlati ribici). Rada imam pa tud pse (še posebej Kavalir Charles Spaniel - upam da sm prov napisala UPS*)

Se pravi ostanite COOL in en lep pozdrav :)

Tinkara


 

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

6. c OŠ Valentin Vodnik, Ljubljana
Živijo! Raziskovali smo okolico Koseškega bajerja. Ugotoviti smo morali, kje se skriva grozeča pošast. Buuu!

slika

Z revijo Moj planet smo iskali Skriti zaklad in začeli z vesoljsko Nočjo branja.
Peto in šestošolci, OŠ Pod goro, Slovenske Konjice

 

slika

slika

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

 

slika

Naša nabiralnika, Moj planet, 1536 Ljubljana in moj.planet@mkz.si, bosta še naprej vesela vaših pohval, graj in predlogov.


 

slika

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.