Poslanstvo Mladinske knjige Trgovine

Osnovno poslanstvo podjetja je široka pokritost trga z maloprodajno in veleprodajno mrežo. Zadovoljstvo kupcev je ključni razlog za razvoj novih prodajnih metod in tehnik, s katerimi stremimo k odličnosti svojih storitev. Smo uigrana ekipa, ki živi s kupcem. Sodelujemo v kreativnem okolju, s stalnim stikom z najsodobnejšimi tehnologijami. Cenimo predanost, samoiniciativnost in podjetniško razmišljanje. Prijazno uporabniško izkušnjo zagotavljamo s privlačno ponudbo, premišljenimi storitvami in odlično podporo svojim kupcem. Smo zanesljivi in inovativni ter ponosni na svoje korenine.

Mladinska knjiga Trgovina kot članica Skupine Mladinska knjiga prispeva k izobraževanju, spodbujanju bralne kulture, življenjskemu slogu in oskrbi s potrošnim pisarniškim materialom ter s tem boljši kakovosti življenja ljudi na različnih ravneh. Z ustvarjanjem vrednosti zagotavljamo konkurenčnost, rast in skladen razvoj družbe ter tvorno prispevamo k nadaljnji globalni rasti in razvoju Skupine Mladinska knjiga. Odgovorno vlagamo v slovensko družbo in okolje ter podpiramo razvoj slovenskega znanja. 
 

Vizija 

Mladinska knjiga Trgovina bo tudi v prihodnosti ohranjala vodilno vlogo na področju knjigarništva in papirništva v Sloveniji ter oskrbe pravnih oseb z uvedbo novih programov, metod in tehnologij.
 

Otroska-II-2020_Celosirinski
Vitamini za zdravje, branje za sanje

Naše trgovine so polne odličnih otroških knjig, iger in igrač.

neki
Za vas ustvarjamo

Dobre zgodbe - dom najboljših zgodb.

Namigi za branje, avtorji, lestvice, zanimivosti, pogovori ... in čudovita praznična darila

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Svet knjige_Blok
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu