Bruno Šimleša gostuje v Ljubljani

Priljubljenega avtorja bomo ob izidu nove knjige gostili v Konzorciju

Datum objave:
Bruno Šimleša
Bruno Šimleša

Priznani hrvaški avtor Bruno Šimleša je na Hrvaškem izdal svojo deveto knjigo, ki je pred  kratkim pri Mladinski knjigi izšla tudi v slovenskem prevodu z naslovom Kako vzljubimo sebe: 12 ključnih korakov osebnega razvoja.

Knjiga je nastala kot zapis uspešne delavnice, na kateri je avtor s tečajniki na 12 srečanjih iskal odgovore na številna življenjska vprašanja, kot so Zakaj je tako težko ljubiti? Kaj je hvaležnost? Kaj so naše prioritete? Kako spremenimo svoje prepričanje in odnos do sebe? Kako pozitivno mislimo, ne da bi olepševali ali se pretvarjali, da je vse v redu? V knjigi nam avtor poleg razmisleka o odnosu do sebe in drugih ponuja tudi praktična orodja za temeljito spoznavanje sebe in duhovnih resnic. 
 

Bruno Šimleša je doslej izdal že 9 knjig

Bruno Šimleša je v Zagrebu diplomiral iz sociologije in dve leti vodil oddajo Svaki dan, dobar dan na hrvaški televiziji. Še vedno redno sodeluje s številnimi mediji, uveljavil pa se je predvsem kot pisec literature s področja psihologije in duhovnosti. Doslej je izdal devet knjig in z vsako utrjuje svojo priljubljenost med hrvaškimi bralci, prav tako med slovenskimi in tudi v drugih državah nekdanje Jugoslavije. V Sloveniji je izšlo pet njegovih knjig: Šola življenja: naučimo se imeti radi in živeti, kot si želimo, Ljubeznoslovje: zgradimo zdrave, srečne in strastne partnerske odnose, Umetnost življenja: naučite se ljubiti – sebe in druge ter Brez rokavic: o ljubezni, življenju, Bogu in duhovnosti ter Resnice in zmote o ljubezni. Zdaj se jim je pridružila še šesta, Kako vzljubimo sebe: 12 ključnih korakov osebnega razvoja.
 

Vabljeni na srečanje z avtorjem

Ob izidu knjige Kako vzljubimo sebe bo avtor v sredo, 17. junija 2020, gostoval v Sloveniji. Ob 18. uri bo svoje najnovejše delo predstavil v knjigarni Konzorcij.
Vabimo vas, da se nam pridružite.

 

Kako vzljubimo sebe
Kako vzljubimo sebe
Bruno Šimleša

Izdala Mladinska knjiga, prevedla Neža Kralj, uredila Nina Žitko Pucer.

DZ_Promo
Za vas ustvarjamo

Dobre zgodbe - dom najboljših zgodb.

Namigi za branje, avtorji, lestvice, zanimivosti, pogovori, podkasti.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Svet knjige_Blok
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu