Skip Navigation LinksDomovPapirništvoPoslovna darila

Poslovna darila

Obdarovanje poslovnih partnerjev ter obstoječih in potencialnih kupcev je vse pomembnejši vidik poslovnega vsakdanjika. Kako izbrati pravo poslovno ali promocijsko darilo pa vse manj stvar naključja, temveč tehtnega premisleka – če seveda želite, da darilo doseže svoj namen.

Darila 2020

Katalog Darila 2020 vsebuje pisan nabor idej primernih za obdarovanje poslovnih partnerjev. Prelistajte katalog:

Nekateri ljudje imajo izjemno sposobnost, da tudi takrat, ko jim življenje ne ponuja najboljših »sestavin«, delajo dobro in dosežejo izjemne reči. S takšnimi gotovo sodelujete tudi poslovno.
 
Včasih so to vaši poslovni partnerji. Morda poslovneži, s katerimi ste letos sklenili zelo dober posel. Enako dragoceni so tudi vaši sodelavci. Tisti, ki vam znajo v pravem trenutku priskočiti na pomoč z ustreznimi informacijami, ali oni, ki so vam stali ob strani tudi v trenutkih, ko ni bilo lahko.

Pokažite tem ljudem, kako zelo jih cenite. S stiskom roke, iskrenim pogledom v oči, nasmehom in s primernim poslovnim darilom.

Darila za otroke

Pred vami je pisan in pester katalog Darila dobrih mož iz Mladinske knjige, v katerem boste našli najbolj mehka, spodbudna, domiselna in zabavna darila za otroke od rojstva do desetega leta. Vabimo vas, da si ga ogledate in seveda izberete primerna darila za tiste, ki jih najtežje čakajo.

 

Vabljeni v prodajalne Mladinske knjige

Emka.si

Emka.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.