Skip Navigation LinksDomovPoskrbi zase

Poskrbi zase

V knjigarnah Mladinske knjige vas do konca februarja čaka bogat izbor knjig za osebno rast, zdravo in polno življenje!

Darilo ob nakupu knjige iz izbora: naravna deozodorantna krema Nelipot (15 ml). Darilo prejmete ob nakupu katerekoli knjige iz izbora Poskrbi zase.
Akcija traja do 28. 2. 2018 in velja do prodaje zalog oz. razdelitve daril.


»Izpolnjujoče življenje je za vsakega od nas nekaj drugega. Vsak mora sam uresničiti sanje, ne pa le čakati, da se življenje kar zgodi in priložnosti potrkajo na vrata.« Joan Lunden

Da lahko uresničimo svoje sanje, se moramo najprej dobro poznati. Poti, da osebnostno rastemo, da živimo zdravo in izpolnjujoče, je več – vsak od nas mora najti svojo. Naj vam bo pri tem v pomoč tudi bogat izbor knjig za osebnostno rast, zdravo in bolj polno življenje. Z njimi boste zanesljivo poskrbeli ZASE, zaupali VASE in bolje pazili NASE.

Ob nakupu vsaj ene knjige iz izbora pa kot DARILO prejmete še naravno dezodorantno kremo Nelipot, ki bo na povsem naraven način poskrbela, da boste od jutra do večera varni pred neprijetnim telesnim vonjem. Deozodorantne kreme Nelipot so ročno izdelane in skrbno zapakirane v lično embalažo. Nelipot je znamka certificiranih ekoloških kozmetičnih izdelkov, katerih vodilo je, da vsebujejo čim manj sestavin najvišje kakovosti brez nepotrebnih dodatkov. Primerne so tudi za vegane.

Darilo ob nakupu Nelipot
 

 

Knjiga za divjo žensko Brez rokavic Kako mi je skrivnost spremenila življenje Mala knjiga velikega hujšanja Zdravo črevesje

 

Vas jebe ego

Ikigaj Ljubezen na terapiji Na tesnobi

Homeopatija

Pot

 

Razstrupljevalni detoks Ti povem zgodbo Pot sreče Ljubeznoslovje Umetnost življenja Bucay

 

 

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.