Skip Navigation LinksDomovPrijava na e-noviceSplošna prijava

Splošni pogoji

Dovoljujem, da Mladinska knjiga Založba d.d., Mladinska knjiga Trgovina d.o.o. in Cankarjeva založba – Založništvo d.o.o. z namenom neposrednega trženja vzpostavijo, vzdržujejo in upravljajo z mojimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje ter jih posredujejo za te namene ena drugi.

Vse navedene družbe zagotavljajo varstvo osebnih podatkov v skladu z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Kadarkoli lahko elektronsko na naslov info@mladinska.com zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.

S klikom na gumb "Strinjam se s splošnimi pogoji" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom splošnih pogojev, ki so tu navedeni, in da ste bili na te pogoje ob oddaji elektronskega obrazca izrecno opozorjeni.

 

Mladinska knjiga Založba d.d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, info@mladinska.com. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02643/00, osnovni kapital 5.141149,22 EUR. Družba je zavezana za plačilo DDV (št. 61753181, DU Ljubljana). Mladinska knjiga Založba d.d. je članica Gospodarske zbornice Slovenije in Združenja založnikov in knjigotržcev Slovenije.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.